Povezane vesti
Goga Gačić podelila lepe vesti nakon prevare, slavlje u njenom domu: "Ponosna sam na tebe svaki dan"
Mondo pre 23 sata
Pevačica Goga Gačić danas ima ogroman razlog za slavlje. Njenom sinu, kojeg je dobila u braku sa kolegom Markom Gačićem, danas je rođendan, a ponosna majka odmah se oglasila na društvenim mrežama. Goga je na svom Instagram profilu podelila emotivan… »
Posle prevare, slavlje u domu Goge Babić: Podelila radosne vesti, puca od sreće "Ponosna sam..."
Telegraf pre 23 sata
Goga Gačić sa Markom Gačićem ima dvoje dece, stariju ćerku i mlađeg sina, a danas je njenom nasledniku rođendan. Preponosna mama se oglasila na društvenim mrežama, emotivnim rečima. Goga Gačić istakla je da joj je najveća sreća to što je majka svojoj… »
Nakon prevare, veliko slavlje u domu goge Gačić: Podelila najlepše vesti, puca od sreće: "Ponosna sam na tebe svaki dan"
Blic pre 24 sata
Podsetila je da je potpisala papire za razvod nakon muževljeve prevare. Marko sada sa novom devojkom čeka sina, a njihova deca su prisustvovala otkrivanju pola bebe. Goga Gačić sa Markom Gačićem ima dvoje dece, stariju ćerku i mlađeg sina, a danas je… »
Vesti dana »
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Beta pre 1 satjoš 46 povezanih
"Morate da prekinete da pucate" Tramp poslao žestoku poruku Iranu i Izraelu usred novog talasa napada
Blic pre 37 minutajoš 27 povezanih
„SAD snose direktnu odgovornost za kršenje primirja“: Iran optužuje Vašington nakon nove razmene vatre 100. dana rata
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih