Povezane vesti

(Video) "Zamerio sam joj zbog jedne rečenice" Komšija i sugrađanin otkrivaju detalje o Gorici Popović: "Slamala je srca"

(Video) "Zamerio sam joj zbog jedne rečenice" Komšija i sugrađanin otkrivaju detalje o Gorici Popović: "Slamala je srca"

Blic pre 18 sati
Kragujevčani pamte Goricu kao izuzetno talentovanu i lepu devojku koja je slamala srca. Sugrađani naglašavaju da je Gorica Popović bila devojka za primer, veoma stabilna ličnost. Ekipa emisije "Metar moga sela" posetila je Kragujevac, kako bi saznali što… »
(Video) "iznenadili ste me pitanjem": Evo šta u Kragujevcu, rodnom gradu glumice Gorice Popović kažu za našu glumicu: "Znam je…

(Video) "iznenadili ste me pitanjem": Evo šta u Kragujevcu, rodnom gradu glumice Gorice Popović kažu za našu glumicu: "Znam je…

Blic pre 18 sati
Sugrađani Kragujevca ističu da je Gorica još od mladih dana pokazivala talenat, a njeni bivši prijatelji iz Doma omladine pamte je kao predodređenu za uspeh. Mnogi građani sa ponosom ističu: "To je divna jedna glumica. Znam je kao jednu divnu i glumicu i… »
(Video) U ovoj kući je odrasla Gorica Popović Komšije glumice otkrivaju detalje iz detinjstva: "Bila je simpatična klinka koja…

(Video) U ovoj kući je odrasla Gorica Popović Komšije glumice otkrivaju detalje iz detinjstva: "Bila je simpatična klinka koja…

Blic pre 19 sati
Komšije ističu da je Gorica odrasla u porodičnoj kući sa roditeljima i bratom, gde je provela najbezbrižniji period svog života. Stariji stanovnici ove ulice se prisećaju kako je izgledalo detinjstvo u tadašnjem mirnom kraju punom kuća i kaldrme, gde su… »
(Video) Gde je odrasla, zbog koga je zavolela glumu i još mnogo detalja o glumici Gorici Popović otkrivaju njeni sugrađani u…

(Video) Gde je odrasla, zbog koga je zavolela glumu i još mnogo detalja o glumici Gorici Popović otkrivaju njeni sugrađani u…

Blic pre 22 sata
Ekipa emisije je obišla ulice i mesta gde je Gorica odrasla, razgovarala sa njenim nekadašnjim komšijama, poznanicima i školskim prijateljima, koji su podelili priče o njenim prvim glumačkim koracima. Sugrađani se sa ponosom sećaju i njenih muzičkih… »

Vesti dana »