Povezane vesti

Fotografa iz Melenaca zgazio konj dok je slikao: Slava koja se umalo završila tragedijom

Fotografa iz Melenaca zgazio konj dok je slikao: Slava koja se umalo završila tragedijom

Dnevnik pre 16 sati
Dragiša Nadlački, poznati fotograf iz Melenaca kod Zrenjanina, doživeo je nesvakidašnju nezgodu dok je obavljao svoj posao na seoskoj slavi Duhovi u rodnom mestu, piše portal volimzrenjanin. Nesreća se dogodila dok je fotografisao drugaricu, njenog sina… »
"Popeo se i počeo da me gazi" Fotograf doživeo šok u Melencima: U nesvakidašnjem incidentu zadobio višestruke povrede - "Imao…

"Popeo se i počeo da me gazi" Fotograf doživeo šok u Melencima: U nesvakidašnjem incidentu zadobio višestruke povrede - "Imao…

Kurir pre 15 sati
Dragiša Nadlački, fotograf iz Melenaca kod Zrenjanina, doživeo je tokom obavljanja svog posla nesvakidašnju povredu. Čovek čiji su objektivi sačuvali bezbroj uspomena sa svadbi, krštenja, proslava, kulturnih manifestacija i seoskih slava širom srednjeg… »
Konj izgazio fotografa u Melencima: "Ne znam da li se uplašio, propeo se na zadnje noge i počeo da me gazi"

Konj izgazio fotografa u Melencima: "Ne znam da li se uplašio, propeo se na zadnje noge i počeo da me gazi"

Telegraf pre 16 sati
Dragiša Nadlački, fotograf iz Melenaca kod Zrenjanina, doživeo je tokom obavljanja svog posla, nesvakidašnju povredu. Čovek čiji su objektivi sačuvali bezbroj uspomena sa svadbi, krštenja, proslava, kulturnih manifestacija i seoskih slava širom srednjeg… »
BRZ OPORAVAK! Kolega i prijatelj mnogih fotografa: Dragiša Nadlački teško povređen na slavi u Melencima Dragiša Nadlački

BRZ OPORAVAK! Kolega i prijatelj mnogih fotografa: Dragiša Nadlački teško povređen na slavi u Melencima Dragiša Nadlački

Volim Zrenjanin pre 18 sati
Melenci, 7. jun 2026. – Postoje ljudi koji decenijama beleže najvažnije trenutke života svojih sugrađana, a da pritom retko kada sami budu u centru pažnje. Jedan od njih je i fotograf iz Melenaca, Dragiša Nadlački „Sova“, čovek čiji su objektivi sačuvali… »

Vesti dana »