Повезане вести
"Деца нису могла да ми кажу шта им ради дадиља" Тања Савић изнела у јавност шок детаље, ево да ли је укључила полицију у…
Блиц 07.06.2026
Тања је истакла проблем савремених породица, где баке све ређе помажу, због чега су родитељи принуђени да ангажују дадиље. Певачица је отворено говорила о свом менталном здрављу, анксиозности и недостатку подршке, истичући… »
"Дадиља је малтретирала моју децу!" Шок исповест Тање Савић о синовима и анксиозности: "Тужила бих је..."
Телеграф 07.06.2026
Певачица Тања Савић отворила је душу и открила непознате детаље из свог приватног живота. У емисији "Премијера - викенд специјал" говорила је о периоду који је на њу оставио велики траг. Прво се дотакла теме која је као бомба… »
Тања Савић први пут ОГОЛИЛА ДУШУ о борби са анксиозношћу: „Кад ми је требала помоћ породице, НИСАМ ЈЕ ИМАЛА! Једна дадиља ми…
Свет & Скандал 07.06.2026
Популарна фолк звезда Тања Савић одлучила је да потпуно отвори душу и проговори о темама о којима је дуго ћутала. Иако на пословном плану ниже успехе и припрема се за велики концерт у Београдској арени, певачица је признала да… »
Вести дана »
Ватрена стихија бесни Француском и Шпанијом: Евакуисано више од 267.000 људи
Вечерње новости пре 1 сатјош 35 повезаних
Летње температуре у Србији, али спрема се преокрет: Од сунчаних интервала до олујних непогода
Мондо пре 2 сатајош 26 повезаних
Дизел, бензин и гасна уља по новим тарифама? Влада продужила умањење акциза на гориво до 2. августа
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних
На Универзитету у Нишу остало 1.629 слободних места у другом уписном року
НИН пре 2 сатајош 14 повезаних