Povezane vesti

"Deca nisu mogla da mi kažu šta im radi dadilja" Tanja Savić iznela u javnost šok detalje, evo da li je uključila policiju u…

"Deca nisu mogla da mi kažu šta im radi dadilja" Tanja Savić iznela u javnost šok detalje, evo da li je uključila policiju u…

Blic pre 13 sati
Tanja je istakla problem savremenih porodica, gde bake sve ređe pomažu, zbog čega su roditelji prinuđeni da angažuju dadilje. Pevačica je otvoreno govorila o svom mentalnom zdravlju, anksioznosti i nedostatku podrške, ističući važnost psihoterapije i… »
"Dadilja je maltretirala moju decu!" Šok ispovest Tanje Savić o sinovima i anksioznosti: "Tužila bih je..."

"Dadilja je maltretirala moju decu!" Šok ispovest Tanje Savić o sinovima i anksioznosti: "Tužila bih je..."

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Tanja Savić otvorila je dušu i otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života. U emisiji "Premijera - vikend specijal" govorila je o periodu koji je na nju ostavio veliki trag. Prvo se dotakla teme koja je kao bomba odjeknula u medijima, da… »
Tanja Savić prvi put OGOLILA DUŠU o borbi sa anksioznošću: „Kad mi je trebala pomoć porodice, NISAM JE IMALA! Jedna dadilja mi…

Tanja Savić prvi put OGOLILA DUŠU o borbi sa anksioznošću: „Kad mi je trebala pomoć porodice, NISAM JE IMALA! Jedna dadilja mi…

Svet & Skandal pre 16 sati
Popularna folk zvezda Tanja Savić odlučila je da potpuno otvori dušu i progovori o temama o kojima je dugo ćutala. Iako na poslovnom planu niže uspehe i priprema se za veliki koncert u Beogradskoj areni, pevačica je priznala da se godinama bori sa… »

Vesti dana »