Повезане вести

"Деца нису могла да ми кажу шта им ради дадиља" Тања Савић изнела у јавност шок детаље, ево да ли је укључила полицију у…

"Деца нису могла да ми кажу шта им ради дадиља" Тања Савић изнела у јавност шок детаље, ево да ли је укључила полицију у…

Блиц пре 24 дана
Тања је истакла проблем савремених породица, где баке све ређе помажу, због чега су родитељи принуђени да ангажују дадиље. Певачица је отворено говорила о свом менталном здрављу, анксиозности и недостатку подршке, истичући… »
"Дадиља је малтретирала моју децу!" Шок исповест Тање Савић о синовима и анксиозности: "Тужила бих је..."

"Дадиља је малтретирала моју децу!" Шок исповест Тање Савић о синовима и анксиозности: "Тужила бих је..."

Телеграф пре 24 дана
Певачица Тања Савић отворила је душу и открила непознате детаље из свог приватног живота. У емисији "Премијера - викенд специјал" говорила је о периоду који је на њу оставио велики траг. Прво се дотакла теме која је као бомба… »
Тања Савић први пут ОГОЛИЛА ДУШУ о борби са анксиозношћу: „Кад ми је требала помоћ породице, НИСАМ ЈЕ ИМАЛА! Једна дадиља ми…

Тања Савић први пут ОГОЛИЛА ДУШУ о борби са анксиозношћу: „Кад ми је требала помоћ породице, НИСАМ ЈЕ ИМАЛА! Једна дадиља ми…

Свет & Скандал пре 24 дана
Популарна фолк звезда Тања Савић одлучила је да потпуно отвори душу и проговори о темама о којима је дуго ћутала. Иако на пословном плану ниже успехе и припрема се за велики концерт у Београдској арени, певачица је признала да… »

Вести дана »