Povezane vesti
„Bežali su od mene…“ Pevač opleo po kolegama, najobrazovaniji je na estradi: „Ostavljali su me…“
Telegraf pre 4 sati
Goran Žižak, u javnosti poznatiji kao DJ Krmak, nakon duže medijske pauze ponovo je stao pred kamere. On je sada otvoreno govorio o razlozima svog odsustva sa scene, ali i o brojnim drugim aktuelnim temama. Iako je danas prepoznatljiv kao kontroverzni… »
"Bežali su od mene, a sad bi da se druže" Pevač važi za najobrazovanijeg na estradi, opleo po kolegama: "Ostavljali su me…
Blic pre 5 sati
Otkrio je da ima čak tri fakulteta, uključujući Bogosloviju, što je malo poznata činjenica o njemu. U intervjuu je iskritikovao estradu i osvrnuo se na promenjene odnose sa kolegama, napominjući da mu sada pristupaju drugačije. Goran Žižak, u javnosti… »
"Videćemo za 5 godina gde su": DJ Krmak u javnosti posle duže vremena, progovorio o Jakovu Jozinoviću i Desingerici
Mondo pre 6 sati
Pevač Goran Žižak (57), mnogo poznatiji pod umetničkim imenom DJ Krmak, oduvek je privlačio ogromnu pažnju javnosti svojim specifičnim imidžom i neobičnom frizurom. Iako malo ko zna njegovo pravo ime, kao i to da je završio čak tri teška fakulteta… »
Veliki intervju DJ krmka! Šoumen sa 3 fakultetske diplome opleo po estradi: Spomenuo Desingericu i Jakova Jozinovića - "Bežali…
Kurir pre 7 sati
Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, dugo se ne pojavljuje u javnosti. Posle duže medijske pauze, šoumen se pojavio pred kamerama Kurir televizije, gde je u intervjuu za emisiju "Stars specijal" govorio zašto ga nije bilo dugo na sceni, ali i o svim… »
Vesti dana »
Kosovski politički meč bez kraja: 'Kurti ima brojke, ali ne i političku volju'
BBC News pre 4 minutajoš 45 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 19 minutajoš 46 povezanih
Izrael ponovo izveo udare na Iran; Revolucionarna garda: Napadi izvedeni balističkim raketama
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih