Povezane vesti

Hasan Dudić nije znao da mu je sin izbačen iz rijalitija: "Pre 10 minuta sam izašao iz bolnice"

Hasan Dudić nije znao da mu je sin izbačen iz rijalitija: "Pre 10 minuta sam izašao iz bolnice"

Mondo pre 1 sat
Njegov otac Hasan Dudić zbog problema sa zdravljem, nije ni upućem da je njegov sin izbačen iz rijalitija. Za domaće medije otkrio je da se nije osećao dobro. - Evo pre 10 minuta sam izašao iz bolnice, primao sam onu biološku injekciju, pa sam se… »
Hasan Dudić nije znao da mu je sin napustio rijaliti, jedini ga nije sačekao: "Primao sam biološku injekciju"

Hasan Dudić nije znao da mu je sin napustio rijaliti, jedini ga nije sačekao: "Primao sam biološku injekciju"

Telegraf pre 1 sat
Nakon napetog preseka glasova i dinamičnog izazova u kojem su se borili nominovani takmičari, Miki Dudić je odlukom publike zvanično završio svoje učešće u rijalitiju „Elita 9”. Nakon napuštanja imanja, u studiju ga je sačekala majka Zlata Petrović, a… »
Hasan Dudić ni ne zna da mu je sin izašao iz Elite 9: Oglasio se za "Blic", svi ga sačekali osim njega: "Trideset posto mene…

Hasan Dudić ni ne zna da mu je sin izašao iz Elite 9: Oglasio se za "Blic", svi ga sačekali osim njega: "Trideset posto mene…

Blic pre 2 sata
Otac Hasan Dudić nije znao za Mikijev izlazak jer je bio u bolnici zbog zdravstvenih problema. Hasan je izjavio da je veoma vezan za sina i da mu je teško palo Mikijevo učešće, ali planiraju da uspostave kontakt. Nakon napetog preseka glasova i… »
"Pre 10 minuta sam izašao iz bolnice" Hasan Dudić zbog problema sa zdravljem nije znao da mu je sin napustio Elitu: Danima…

"Pre 10 minuta sam izašao iz bolnice" Hasan Dudić zbog problema sa zdravljem nije znao da mu je sin napustio Elitu: Danima…

Kurir pre 1 sat
Miki Dudić napustio je Elitu 9 odlukom glasova publike. Njegov otac Hasan Dudić zbog problema sa zdravljem, nije ni upućem da je njegov sin izbalen iz rijalitija. Za domaće medije otkrio je da se nije osećao dobro. - Evo pre 10 minuta sam izašao iz… »
Tesno do samog kraja! Svi u šoku što on napušta Elitu 9! Čim je kročio u studio, emocije prštale na sve strane (video)

Tesno do samog kraja! Svi u šoku što on napušta Elitu 9! Čim je kročio u studio, emocije prštale na sve strane (video)

Kurir pre 6 sati
Miki Dudić, na iznenađenje mnogih, napustio je rijaliti Elita 9, budući da je dobio najmanju podršku. Naime, nakon igrice, Darko je otkrio da su glasovi duplirani Anđelu Rankoviću, pa je saopštio glasovi publike. - Mina, Filip, Miki, Anđelo...Elitu ovog… »
Iz Elite 9 pred finale izbačen sin naše pevačice, ona ga sačekala sa porodicom u Šimanovicima! Zlata u suzama

Iz Elite 9 pred finale izbačen sin naše pevačice, ona ga sačekala sa porodicom u Šimanovicima! Zlata u suzama

Telegraf pre 6 sati
Samo mesec dana pred veliko finale, iz Elite 9 je ispao sin naše pevačice, Miki Dudić, a majka Zlata Petrović dočekala ga je u Šimanovcima. Ovog jutra, napetost je dostigla vrhunac kada se odigralo još jedno izbacivanje iz rijalitija "Elita 9". Rijaliti… »
Šok u Eliti 9! Miki Dudić zauvek napustio rijaliti: Zlata Petrović, Peja i deca ga sačekali u studiju - odmah mu se bacili u…

Šok u Eliti 9! Miki Dudić zauvek napustio rijaliti: Zlata Petrović, Peja i deca ga sačekali u studiju - odmah mu se bacili u…

Blic pre 6 sati
Pobednik izazova bio je Anđelo Ranković, kojem su zbog pobede duplirani glasovi publike. Odlukom gledalaca Miki napušta rijaliti, dok ostali nominovani nastavljaju takmičenje. Ovog jutra, napetost je dostigla vrhunac kada se odigralo još jedno… »

Vesti dana »