Повезане вести

Хасан Дудић није знао да му је син избачен из ријалитија: "Пре 10 минута сам изашао из болнице"

Хасан Дудић није знао да му је син избачен из ријалитија: "Пре 10 минута сам изашао из болнице"

Мондо пре 25 дана
Његов отац Хасан Дудић због проблема са здрављем, није ни упућем да је његов син избачен из ријалитија. За домаће медије открио је да се није осећао добро. - Ево пре 10 минута сам изашао из болнице, примао сам ону биолошку… »
Хасан Дудић није знао да му је син напустио ријалити, једини га није сачекао: "Примао сам биолошку ињекцију"

Хасан Дудић није знао да му је син напустио ријалити, једини га није сачекао: "Примао сам биолошку ињекцију"

Телеграф пре 25 дана
Након напетог пресека гласова и динамичног изазова у којем су се борили номиновани такмичари, Мики Дудић је одлуком публике званично завршио своје учешће у ријалитију „Елита 9”. Након напуштања имања, у студију га је сачекала… »
Хасан Дудић ни не зна да му је син изашао из Елите 9: Огласио се за "Блиц", сви га сачекали осим њега: "Тридесет посто мене…

Хасан Дудић ни не зна да му је син изашао из Елите 9: Огласио се за "Блиц", сви га сачекали осим њега: "Тридесет посто мене…

Блиц пре 25 дана
Отац Хасан Дудић није знао за Микијев излазак јер је био у болници због здравствених проблема. Хасан је изјавио да је веома везан за сина и да му је тешко пало Микијево учешће, али планирају да успоставе контакт. Након напетог… »
"Пре 10 минута сам изашао из болнице" Хасан Дудић због проблема са здрављем није знао да му је син напустио Елиту: Данима…

"Пре 10 минута сам изашао из болнице" Хасан Дудић због проблема са здрављем није знао да му је син напустио Елиту: Данима…

Курир пре 25 дана
Мики Дудић напустио је Елиту 9 одлуком гласова публике. Његов отац Хасан Дудић због проблема са здрављем, није ни упућем да је његов син избален из ријалитија. За домаће медије открио је да се није осећао добро. - Ево пре 10… »
Тесно до самог краја! Сви у шоку што он напушта Елиту 9! Чим је крочио у студио, емоције прштале на све стране (видео)

Тесно до самог краја! Сви у шоку што он напушта Елиту 9! Чим је крочио у студио, емоције прштале на све стране (видео)

Курир пре 26 дана
Мики Дудић, на изненађење многих, напустио је ријалити Елита 9, будући да је добио најмању подршку. Наиме, након игрице, Дарко је открио да су гласови дуплирани Анђелу Ранковићу, па је саопштио гласови публике. - Мина, Филип… »
Из Елите 9 пред финале избачен син наше певачице, она га сачекала са породицом у Шимановицима! Злата у сузама

Из Елите 9 пред финале избачен син наше певачице, она га сачекала са породицом у Шимановицима! Злата у сузама

Телеграф пре 26 дана
Само месец дана пред велико финале, из Елите 9 је испао син наше певачице, Мики Дудић, а мајка Злата Петровић дочекала га је у Шимановцима. Овог јутра, напетост је достигла врхунац када се одиграло још једно избацивање из… »
Шок у Елити 9! Мики Дудић заувек напустио ријалити: Злата Петровић, Пеја и деца га сачекали у студију - одмах му се бацили у…

Шок у Елити 9! Мики Дудић заувек напустио ријалити: Злата Петровић, Пеја и деца га сачекали у студију - одмах му се бацили у…

Блиц пре 26 дана
Победник изазова био је Анђело Ранковић, којем су због победе дуплирани гласови публике. Одлуком гледалаца Мики напушта ријалити, док остали номиновани настављају такмичење. Овог јутра, напетост је достигла врхунац када се… »

Вести дана »