Povezane vesti

Niš, moj grad: Pad grane na sugrađanku upozorenje da je zelenilu u Nišu potrebno stručno održavanje

Niš, moj grad: Pad grane na sugrađanku upozorenje da je zelenilu u Nišu potrebno stručno održavanje

Naissus info pre 5 sati
Grupa građana „Niš moj grad“, koja okuplja 18 udruźenja i pokreta izražava žaljenje zbog povređivanja sugrađanke na Bulevaru Zorana Đinđića, na koju je pala grana dok je sedela na klupi ispred stambene zgrade. Iz GG „Niš moj grad“ smatraju da ovaj… »
Niš moj grad: Pad grane na sugrađanku upozorenje da je održavanje zelenila i bezbednosno pitanje

Niš moj grad: Pad grane na sugrađanku upozorenje da je održavanje zelenila i bezbednosno pitanje

Serbian News Media pre 5 sati
Grupa građana „ Niš moj grad“ saopštila je danas da povređivanje sugrađanke na Bulevaru Zorana Đinđića, na koju je pala grana dok je sedela na klupi, predstavlja ozbiljno upozorenje da je održavanje zelenila, pored ostalog, i „pitanje bezbednosti… »

Danas pre 6 sati
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je danas da povređivanje sugrađanke na Bulevaru Zorana Đinđića, na koju je pala grana dok je sedela na klupi, predstavlja ozbiljno upozorenje da je održavanje zelenila, pored ostalog, i „pitanje bezbednosti… »

Vesti dana »