Povezane vesti
Prala veš na ruke i naplaćivala slikanje: Mirka Vasiljević otkrila kako je zaradila prvi novac, jedina završila u plusu
Mondo 08.06.2026
Glumica Mirka Vasiljević sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, a osim što je posvećena porodici, glumica ne zapostavlja ni svoju karijeru. Nedavno je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je rano počela da zarađuje, tačnije kada je u 10… »
"Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem" Mirka Vasiljević otkrila kako je zaradila prvi novac: Rekla sam da treba da…
Kurir 08.06.2026
Glumica Mirka Vasiljević uživa u skladnom braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece. Osim što je posvećena porodici, glumica ne zapostavlja ni svoju karijeru. Ona se prisetila jedne anegdote kada je bila na turneji sa folklorom. -… »
Vesti dana »
Ratko Mladić: Političari u Republici Srpskoj pod istragom zbog 'negiranja genocida'
BBC News pre 21 minutajoš 28 povezanih
Predstavili se kao taksisti i oteli 5 stranaca usred Beograda: Držali ih vezane u podrumu, pretili ubistvom i od porodica tražili otkup
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Protest vozača u zemljama Zapadnog Balkana zbog ograničenog boravka u Šengenskoj zoni
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih