Povezane vesti

Holivudska zvezda odbila crveni tepih i otišla na ratno područje

Holivudska zvezda odbila crveni tepih i otišla na ratno područje

IndeksOnline pre 5 sati
Holivudski glumac Šon Pen otkrio je zašto ove godine nije prisustvovao 98. dodeli Oskara, iako je bio među nominovanima. Umesto odlaska na ceremoniju, odlučio je da otputuje u Ukrajinu. Kako je objasnio, njegova odluka nije bila usmerena protiv same… »
Šon Pen konačno otrkio zašto se nije pojavio na dodeli Oskara: "Doneo sam čvrstu, doživotnu odluku"

Šon Pen konačno otrkio zašto se nije pojavio na dodeli Oskara: "Doneo sam čvrstu, doživotnu odluku"

Kurir pre 5 sati
Šon Penje objasnio da mu takvi događaji izazivaju anksioznost i da se na njima oseća izrazito neprijatno, prenosi Pipl. Društvena nelagodnost u velikim grupama Tokom razgovora s novinarkom CNN-a Katlan Kollns na Tribeca Film Festivalu, Šon Pen je opisao… »
Šon Pen konačno otkrio ono što je mnoge zanimalo: "Doneo sam čvrstu, doživotnu odluku"

Šon Pen konačno otkrio ono što je mnoge zanimalo: "Doneo sam čvrstu, doživotnu odluku"

B92 pre 8 sati
Oskarovac Šon Pen nedavno je otkrio zašto je prestao da ide na dodele nagrada, uključujući i 98. dodelu Oskara, na kojoj je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca. Pen je objasnio da mu takvi događaji izazivaju anksioznost i da se na njima oseća… »

Vesti dana »