Povezane vesti

Neobičan susret u mračnim dubinama Sicilije! Ronioci snimili nešto što se retko viđa: "Šokirani smo i zadivljeni" (video)

Neobičan susret u mračnim dubinama Sicilije! Ronioci snimili nešto što se retko viđa: "Šokirani smo i zadivljeni" (video)

Blic pre 3 sata
Ronioci su tokom čišćenja olupine broda u Sicilijanskom tesnacu naišli na veliku belu ajkulu, što je prvi put podvodno dokumentovano u Sredozemlju Ovaj susret zabeležen je tokom akcije uklanjanja odbačenih ribarskih mreža koje predstavljaju stalnu… »
Prvi put snimljena pod vodom: Velika bela ajkula viđena u Sredozemnom moru

Prvi put snimljena pod vodom: Velika bela ajkula viđena u Sredozemnom moru

Euronews pre 2 sata
Ronioci su snimili neverovatno redak susret sa velikom belom ajkulom u Sredozemnom moru, prenosi danas BBC. Tim ronilaca bio je na misiji uklanjanja napuštenih ribarskih mreža iz olupine jednog broda kada su uočili džinovskog predatora kako pliva u… »
Ovaj predator je prvi put snimljen pod vodama Mediterana: "Statistički gledano, verovatniji je dobitak na lutriji"

Ovaj predator je prvi put snimljen pod vodama Mediterana: "Statistički gledano, verovatniji je dobitak na lutriji"

Blic pre 5 sati
Velike bele ajkule povremeno su viđane na površini mora u Mediteranu Ali, do sada nikada nije zabeležen podvodni susret koji su snimili ronioci Velika bela ajkula po prvi put je snimljena pod vodama u Sredozemnom moru. Ronioci organizacije “Helti siz”… »
Ronioci u Tuniskom moreuzu prvi put snimili veliku belu ajkulu u prirodnom staništu

Ronioci u Tuniskom moreuzu prvi put snimili veliku belu ajkulu u prirodnom staništu

Politika pre 5 sati
Tokom akcije uklanjanja „mreža duhova“ sa potopljenog broda, tim organizacije Helti Sis zabeležio susret sa jednim od najređih morskih predatora, što naučnici nazivaju izuzetno značajnim otkrićem. Ronioci koji su u Sredozemnom moru sprovodili akciju… »
Šok u dubinama Sredozemnog mora: Prvi put snimljena velika bela ajkula, ronilac drhtao od straha!

Šok u dubinama Sredozemnog mora: Prvi put snimljena velika bela ajkula, ronilac drhtao od straha!

Telegraf pre 7 sati
"Ruka mi je drhtala" Velika bela ajkula prvi put je snimljena u Sredozemnom moru, što stručnjaci ocenjuju kao izuzetno redak i značajan događaj. Impresivni snimci nastali su tokom akcije uklanjanja napuštenih ribarskih mreža sa brodske olupine u… »
"Prsti su mi drhtali, nismo očekivali ništa slično" Pogledajte šta je prišlo roniocima kod obale Italije – prvi ovakav snimak…

"Prsti su mi drhtali, nismo očekivali ništa slično" Pogledajte šta je prišlo roniocima kod obale Italije – prvi ovakav snimak…

Kurir pre 8 sati
Zabeležen je neverovatan i izuzetno redak trenutak: ronilac se našao licem u lice sa velikom belom ajkulom u blizini jednog poznatog turističkog mesta. Na fascinantnom snimku vidi se ovaj vrhunski predator, dug oko 4 metra, kako mirno plovi Sredozemnim… »
Retki snimak velike bele ajkule s Mediterana: Ronilac drhtao od straha - "bila nam je poprilično blizu"

Retki snimak velike bele ajkule s Mediterana: Ronilac drhtao od straha - "bila nam je poprilično blizu"

N1 Info pre 11 sati
Ronilac Derk Remers, koji je u maju snimio izuzetno redak susret s velikom belom ajkulom u Sredozemnom moru, opisao je taj trenutak kao „zaista poseban“. „Ajkula nam je bila prilično blizu (...) Zapravo, prsti su mi drhtali dok sam pokušavao da uključim… »
„Šokirani i zadivljeni“: Ronioci kod Sicilije snimili veliku belu ajkulu

„Šokirani i zadivljeni“: Ronioci kod Sicilije snimili veliku belu ajkulu

Danas pre 10 sati
Tokom akcije uklanjanja olupine potonulog broda u Sredozemnom moru, ronilac Derk Remers i njegov tim doživeli su nesvakidašnji susret. Spuštajući se na oko 40 metara dubine u Sicilijanskom moreuzu, iznenada su ugledali veliku belu ajkulu koja se pojavila… »

Vesti dana »