Povezane vesti

Od Harvarda do istorijskog duela sa Trampom: Ko je novinarka koja je naljutila predsednika SAD (video)

Od Harvarda do istorijskog duela sa Trampom: Ko je novinarka koja je naljutila predsednika SAD (video)

Euronews pre 3 sata
Intervju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u kultnoj političkoj emisiji "Meet the Press” na televizijskoj mreži NBC pretvorio se u žestok verbalni sukob sa voditeljkom Kristen Velker. Razgovor je prevremeno prekinut kada je Tramp, vidno… »
(VIDEO) Tramp prekinuo intervju za NBC Njuz, novinarki rekao: "Ili si pokvarena, ili si glupa"

(VIDEO) Tramp prekinuo intervju za NBC Njuz, novinarki rekao: "Ili si pokvarena, ili si glupa"

N1 Info pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp prekinuo je intervju sa Kristen Velker i NBC News, optužujući novinarku da "ili je pokvarena, ili je glupa". Intervju je emitovan iz Viskonsina u emisiji "Meet the Press", a američkog predsednika je naljutio komentar… »
Pobesneo; Tramp napustio intervju: "Dosta mi je" VIDEO

Pobesneo; Tramp napustio intervju: "Dosta mi je" VIDEO

B92 pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp napustio je intervju na NBC-u nakon što je voditeljka Kristen Velker više puta tražila da pruži dokaze za njegove tvrdnje da su predizbori u Kaliforniji i predsednički izbori 2020. godine bili "namešteni". Tokom… »
VIDEO Tramp odbio da direktan odgovor pa izvređao novinarku i prekinuo intervju: „Ili ste korumpirani ili glupi“

VIDEO Tramp odbio da direktan odgovor pa izvređao novinarku i prekinuo intervju: „Ili ste korumpirani ili glupi“

Nova pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp prekinuo je intervju za NBC-jev program „Meet the Press“ nakon žestoke rasprave sa novinarkom Kristen Velker o njegovim tvrdnjama da su izbori u SAD 2020. godine bili namešteni, kao i o mogućim isplatama osobama osuđenim… »
Tramp napustio intervju na NBC-u nakon pitanja o nameštenim izborima: "Dosta mi je"

Tramp napustio intervju na NBC-u nakon pitanja o nameštenim izborima: "Dosta mi je"

NIN pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp napustio je intervju na NBC-u nakon što je voditeljka Kristen Velker više puta tražila da pruži dokaze za njegove tvrdnje da su predizbori u Kaliforniji i predsednički izbori 2020. godine bili "namešteni". Tokom… »
„Ili ste zli, ili ste glupi“: Tramp izvređao novinarku i napustio intervju (VIDEO)

„Ili ste zli, ili ste glupi“: Tramp izvređao novinarku i napustio intervju (VIDEO)

Danas pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je medije, govorio o „nameštenim izborima“, a zatim ustao i napustio intervju za NBC. Intervju, koji je snimljen u petak i emitovan u emisiji Meet the Press u nedelju, postao je napet nakon… »
Voditeljka tražila dokaze o navodnom nameštanju izbora, Tramp napustio intervju

Voditeljka tražila dokaze o navodnom nameštanju izbora, Tramp napustio intervju

Politika pre 13 sati
Voditeljka Kristen Velker više puta tražila da Trampu pruži dokaze za njegove tvrdnje izbori 2020. godine bili „namešteni”. Američki predsednik Donald Tramp napustio je intervju na En-Bi-Si-ju nakon što je voditeljka Kristen Velker više puta tražila da… »
"Hajde da završimo ovo - dosta mi je": Tramp ustao usred intervjua i otišao (video)

"Hajde da završimo ovo - dosta mi je": Tramp ustao usred intervjua i otišao (video)

Večernje novosti pre 13 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp napustio je intervju na NBC-u nakon što je voditeljka Kristen Velker više puta tražila da pruži dokaze za njegove tvrdnje da su predizbori u Kaliforniji i predsednički izbori 2020. godine bili "namešteni". Foto: Tanjug/AP… »
Ko je novinarka koja je razljutila Trampa kao niko nikad pre: "Ili si glupa ili korumpirana, odlazim!"

Ko je novinarka koja je razljutila Trampa kao niko nikad pre: "Ili si glupa ili korumpirana, odlazim!"

Telegraf pre 16 sati
Ko je novinarka koja je razbesnela Trampa? U centru pažnje poslednjih sati nalazi se novinarka NBC News Kristen Velker, nakon oštre rasprave sa predsednikom SAD Donaldom Trampom tokom intervjua u političkoj emisiji „Meet the Press“. Intervju je prerastao… »

Vesti dana »