Povezane vesti
"Željko Mitrović je bio fer, ali ja..." Macura potpisala ugovor za rijaliti, dobila velike pare, pa se zamerila
Kurir pre 13 sati
Nada Macura je nedavno otkrila da je dobijala ponude za promenu zanimanja iako je punu deceniju u zdravstvu. U pitanju je ponuda za ulazak u rijaliti, a kako je sada otkrila, svojevremeno je potpisala ugovor, ali da naposletku nije ušla. - Trebalo je da… »
"Potpisala sam ugovor za rijaliti" Nada Macura priznala šta joj je zamerio Željko Mitrović: "Ljudi su mi govorili: Ti si…
Blic pre 13 sati
Prijatelji i okruženje su je upozoravali da bi odlazak u rijaliti mogao loše uticati na njenu karijeru. Macura je kasnije shvatila da zatvoren prostor može negativno uticati na osobu i zato je definitivno odustala. Iako je čitavu deceniju prisutna u… »
"Željko Mitrović mi je zamerio...": Macura potpisala ugovor za rijaliti, dobila velike pare, pa se zamerila
Telegraf pre 14 sati
Nada Macura je nedavno otkrila da je dobijala ponude za promenu zanimanja iako je punu deceniju u zdravstvu. U pitanju je ponuda za ulazak u rijaliti, a kako je sada otkrila, svojevremeno je potpisala ugovor, ali da naposletku nije ušla. - Trebalo je da… »
Vesti dana »
Sto dana rata SAD i Irana: Trampova brza pobeda pretvorila se u opasan ćorsokak
Nova pre 3 satajoš 46 povezanih
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 6 satijoš 47 povezanih