Povezane vesti

Georgijeva: Svet nije spreman za učestale šokove, brine me nejednakost zbog veštačke inteligencije

Georgijeva: Svet nije spreman za učestale šokove, brine me nejednakost zbog veštačke inteligencije

Euronews pre 45 minuta
Izvršna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalina Georgijeva upozorila je danas da svet nije spreman za sve učestalije šokove koji utiču na ekonomiju, dok je istovremeno izjavila da je najviše brine nova globalna nejednakost koja može da… »
Georgijeva: Zemlje moraju da jačaju ekonomske temelje zbog globalne nestabilnosti

Georgijeva: Zemlje moraju da jačaju ekonomske temelje zbog globalne nestabilnosti

Politika pre 1 sat
Ona je upozorila da zemlje moraju da jačaju svoje ekonomske temelje kako bi mogle da izdrže buduće šokove. Izvršna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalina Georgijeva upozorila je danas da svet nije spreman za sve učestalije šokove koji… »
Georgijeva: Svet nije spreman za učestale šokove, brine me nejednakost zbog VI

Georgijeva: Svet nije spreman za učestale šokove, brine me nejednakost zbog VI

RTV pre 2 sata
VAŠINGTON - Izvršna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalina Georgijeva upozorila je danas da svet nije spreman za sve učestalije šokove koji utiču na ekonomiju, dok je istovremeno izjavila da je najviše brine nova globalna nejednakost… »
"Brine me nejednakost zbog AI!" Upozorenje prve žene MMF-a: Stižu novi udari, države moraju da ojačaju ekonomiju

"Brine me nejednakost zbog AI!" Upozorenje prve žene MMF-a: Stižu novi udari, države moraju da ojačaju ekonomiju

Blic pre 1 sat
Georgijeva ističe da MMF i druge organizacije nisu na vreme prepoznale nejednakosti iz globalizacije i ne smeju ponoviti tu grešku sa AI tehnologijom Naglasila je da države moraju da ojačaju ekonomske temelje jer je globalna nestabilnost postala trajna… »
Šok upozorenje iz MMF-a: Svet nije spreman za ono što dolazi

Šok upozorenje iz MMF-a: Svet nije spreman za ono što dolazi

Telegraf pre 1 sat
Izvršna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalina Georgijeva upozorila je danas da svet nije spreman za sve učestalije šokove koji utiču na ekonomiju, dok je istovremeno izjavila da je najviše brine nova globalna nejednakost koja može da… »

Vesti dana »