Povezane vesti
Dva sladoleda u Rimu platila čak 44 evra: "Bio je i najgori koji sam ikada jela"
Blic pre 9 sati
Američka turistkinja je u centru Rima platila 44 evra za dva sladoleda sa dodacima Neprijatno iskustvo podelila je na društvenim mrežama upozoravajući druge na visoke cene i turističke zamke Ako planirate putovanje u glavni grad Italije - Rim, dobro… »
Turisti platili sladoled po paprenoj ceni - dodali im nešto što nisu ni tražili
Kamatica pre 9 sati
Dva kupa, sa dodacima koje nisu ni tražili, koštala su neverovatnih 44 evra. Uobičajeno je da se grickalice i pića plaćaju malo više na turističkim atrakcijama – ali jedna poslastičarnica u Rimu svojim kupcima naplaćuje basnoslovne cene. Turistkinja iz… »
Turistička zamka u Rimu: Paru naplaćeno 44 evra za dve kugle sladoleda, upozorenje na ozbiljne prevare
Mondo pre 11 sati
Američki turistički par doživeo je neprijatno iznenađenje tokom posete Rimu kada im je naplaćeno 44 evra za dve kugle sladoleda u poslastičarnici "Don Nino" u ulici Via di Tor Milina. Incident se dogodio 3. juna, na samo nekoliko koraka od čuvene rimske… »
Turisti platili 44 € za 2 sladoleda: "Stavili su dodatke koje nisam tražila, mislila sam da je besplatno"
Telegraf pre 14 sati
Turistkinja razočarana "lošim sladoledom" Cenovni šok za dvoje američkih turista u Italiji: bračni par je želeo da se počasti sa dva sladoled kupa u Rimu, ali im je apetit za hladnim desertom nestao kada su dobili račun. Dva kupa, sa dodacima koje nisu… »
Vesti dana »
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Grad Čačak ukinuo vanrednu situaciju, stanje sa vodom se konačno normalizovalo
Blic pre 8 satijoš 29 povezanih
Bez jasne većine: Posle izbora Kosovo ulazi u period političke neizvesnosti (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 72 povezane
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine: Najmanje 19 poginulih, pokrenut cunami
Nedeljnik pre 1 danjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on ‘vuče sve poteze’
Južne vesti pre 6 satijoš 47 povezanih