Povezane vesti
Čačanka upala u otvorenu šahtu usred centra grada! Jednom nogom prpala do kuka, druga ostala gore: "Dete je bilo sa mnom…
Blic pre 4 sati
Incident se dogodio u večernjim satima dok je išla u kupovinu sa detetom Ona je prošla sa modricama, ali ističe da je situacija mogla biti mnogo ozbiljnija, posebno za decu Čačanka Vesna J. tvrdi da je doživela neprijatnost koja je mogla da ima mnogo… »
„Šta bi bilo da je moje dete nastradalo?!“ Vesna upala u otvorenu šahtu u centru grada! Srećom, prošla s modricama Tragedija u…
Dnevnik pre 4 sati
ČAČAK: Čačanka Vesna J. tvrdi da je doživela neprijatnost koja je mogla da ima mnogo ozbiljnije posledice, nakon što je upala u otvorenu šahtu ispred jednog butika na Gradskom trgu. Kako je ispričala, incident se dogodio u večernjim satima, dok je sa… »
Umalo tragedija u centru Čačka: Žena upala u otvorenu šahtu na Gradskom trgu
B92 pre 5 sati
Čačanka Vesna J. tvrdi da je doživela neprijatnost koja je mogla da ima mnogo ozbiljnije posledice, nakon što je upala u otvorenu šahtu ispred jednog butika na Gradskom trgu. Kako je ispričala, incident se dogodio, dok je sa detetom krenula u kupovinu… »
Vesna za dlaku izbegla tragediju! Šetala sa detetom, pa upala u otvoren šaht, zbog ovog i dalje strahuje
Telegraf pre 4 sati
Čačanka Vesna J. tvrdi da je doživela neprijatnost koja je mogla da ima mnogo ozbiljnije posledice, nakon što je upala u otvorenu šahtu ispred jednog butika na Gradskom trgu. Kako je ispričala, incident se dogodio u večernjim satima, dok je sa detetom… »
Vesti dana »
Šamar partijama na Kosovu, građani pokazali šta misle o krizi koja traje godinu i po dana: Priština se nakon trećih izbora u 16 meseci vratila u februar 2025.
Blic pre 3 satajoš 71 povezana
U sredu sparno, „kuvaćemo“ se na preko 30 stepeni, a onda šok! Oglasio se RHMZ: Od četvrtka zahlađenje. Temperatura će do kraja nedelje ozbiljno da se „strmoglavi“
Dnevnik pre 55 minutajoš 40 povezanih
Voda iz gradskog vodovoda u Čačku ponovo ispravna za piće, ukinuta vanredna situacija u Gornjem Milanovcu
Insajder pre 6 satijoš 28 povezanih
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 30 minutajoš 39 povezanih