Povezane vesti
Ćerka Sinana Sakića ogorčena na porodicu: Raskol nakon pevačeve smrti, kuća u Loznici spaljena
Mondo pre 25 dana
Ćerka Sinana Sakića, Đulkica Sakić, nedavno je posetila Loznicu, rodni grad pokojnog folkera, a iako se u ovom mestu nalazi porodična kuća, ona vreme u Srbiji sa svojim suprugom provodi u hotelu, jer su se porodični odnosi nakon Sinanove smrti dodatno… »
(Video) Ćerka Sinana Sakića ispred spaljene porodične kuće: Đulkica u suzama o porodici: "Imala sam 13 operacija, mama me nije…
Blic pre 25 dana
Đulkica ima loš odnos sa majkom, ističući da je njena porodica uvek više favorizovala mušku decu. Nakon očeve smrti borila se s ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući rak, kroz šta je prošla bez ikakve podrške porodice. Ćerka pokojnog pevača… »
"Imala sam 13 operacija, mama me nije zvala..." Bolna ispovest Sinanove ćerke Đulkice o porodici: Srela sam dečka koji mi je…
Kurir pre 25 dana
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić nedavno je posle dužeg vremena posetila Loznicu, rodni grad pokojnog folkera, a iako se u ovom mestu nalazi porodična kuća, ona vreme u Srbiji sa svojim suprugom provodi u hotelu, jer su se porodični… »
Ćerka Sinana Sakića posetila kuću u Loznici, ona spaljena i urušena! Đulkica u suzama: "Mama me nije zvala..."
Telegraf pre 25 dana
Ćerka Sinana Sakića, Đulkica Sakić, nedavno je posetila Loznicu, rodni grad pokojnog folkera, a iako se u ovom mestu nalazi porodična kuća, ona vreme u Srbiji sa svojim suprugom provodi u hotelu, jer su se porodični odnosi nakon Sinanove smrti dodatno… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić iz Bogatića zbog zastrašivanja vlasnika poslovnih objekata u Beogradu
NIN pre 15 minutajoš 19 povezanih
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 5 minutajoš 62 povezane
Popović: Sećanje na stradale Srbe iz Srednjeg Podrinja i Birča obaveza, žrtve mržnje
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih
"Čak su i mom sinu zabranili ulazak": Vučić: "Tužan zbog činjenice da Crna Gora nastavlja sa praksom zabrane ulaska državljanima Srbije" (video)
Blic pre 20 minutajoš 15 povezanih
Ruska ambasada u Vašingtonu: Putin i Tramp imaju "dobru ličnu hemiju"
NIN pre 15 minutajoš 17 povezanih