Povezane vesti
Kakva vest - Divok Origi završio karijeru!
Sportske.net pre 10 sati
Bivši fudbaler Liverpula Divok Origi saopštio je danas da je u 31. godini završio karijeru. U objavi na društvenim mrežama, Origi je rekao da je bio srećan u sportu i da ga je ta radost oblikovala na načine koji idu daleko izvan terena. "Moja svrha kao… »
Postigao gol u finalu Lige šampiona, sada otišao u penziju u 31. godini: Posebno ga pamte navijači Liverpula
Nova pre 13 sati
Bivši fudbaler Liverpula Divok Origi saopštio je da je u 31. godini završio karijeru. U objavi na društvenim mrežama, Origi je rekao da je bio srećan u sportu i da ga je ta radost oblikovala na načine koji idu daleko izvan terena. "Moja svrha kao igrača… »
Bivši fudbaler Liverpula Divok Origi završio karijeru
Radio sto plus pre 14 sati
U objavi na društvenim mrežama, Origi je rekao da je bio srećan u sportu i da ga je ta radost oblikovala na načine koji idu daleko izvan terena. “Moja svrha kao igrača je ispunjena. Ostvario sam dečačke snove da igram na najvećoj sceni i da osvajam… »
Vesti dana »
Tramp izviždan u „Medison skver gardenu” zbog neviđenih mera bezbednosti
Politika pre 25 minutajoš 36 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Moskva: Za odbranu Savezne države spremni smo i na upotrebu nuklearnog oružja; Ukrajinska PVO oborila 146 ruskih dronova tokom noći, Rusi oborili 140
RTV pre 30 minutajoš 13 povezanih
U Ćićevcu danas Dan žalosti zbog utapanja dvojice dečaka u Južnoj Moravi
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih