Povezane vesti

"Bila je i sa mnom i sa mojim sinom": O njenom skandalu sa 40 godina starijim muškarcem brujala je Srbija

"Bila je i sa mnom i sa mojim sinom": O njenom skandalu sa 40 godina starijim muškarcem brujala je Srbija

Telegraf pre 1 sat
Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je govorio o odnosu sa starletom i nekadašnjom pobednicom "Zadruge", Ivom Grgurić. Oboje su iznosili "prljav veš" i razne optužbe jedno o drugom, a on izjavio da je Iva bila sa njegovim sinom nakon što su oni… »
"Bila je i sa mnom i sa mojim sinom" O skandalu sa 40 godina starijim muškarcem brujala Srbija: "Povezivana je sa…

"Bila je i sa mnom i sa mojim sinom" O skandalu sa 40 godina starijim muškarcem brujala Srbija: "Povezivana je sa…

Blic pre 4 sati
Iva je izjavila da se nikada nije bavila nemoralnim stvarima i da je taj period života bio traumatičan i poučan za nju. On je optužio Ivu za nemoralno ponašanje i tvrdio da ima dokaze Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je govorio o odnosu sa… »
"Posle našeg raskida je imala odnose s mojim sinom" Bogataš razotkrio Ivu Grgurić: "U mojim kolima je vozila dva kila heroina…

"Posle našeg raskida je imala odnose s mojim sinom" Bogataš razotkrio Ivu Grgurić: "U mojim kolima je vozila dva kila heroina…

Kurir pre 4 sati
Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je za Kurir Stars izneo skandalozne tvrdnje o starleti i pobednici " Zadruge 3" Ivi Grgurić. Naime, biznismen je bio isprovociran Ivinim negiranjem njegove priče, te je tako tada odlučio da otkrije nove… »

Vesti dana »