Povezane vesti
"Bila je i sa mnom i sa mojim sinom": O njenom skandalu sa 40 godina starijim muškarcem brujala je Srbija
Telegraf pre 1 sat
Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je govorio o odnosu sa starletom i nekadašnjom pobednicom "Zadruge", Ivom Grgurić. Oboje su iznosili "prljav veš" i razne optužbe jedno o drugom, a on izjavio da je Iva bila sa njegovim sinom nakon što su oni… »
"Bila je i sa mnom i sa mojim sinom" O skandalu sa 40 godina starijim muškarcem brujala Srbija: "Povezivana je sa…
Blic pre 4 sati
Iva je izjavila da se nikada nije bavila nemoralnim stvarima i da je taj period života bio traumatičan i poučan za nju. On je optužio Ivu za nemoralno ponašanje i tvrdio da ima dokaze Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je govorio o odnosu sa… »
"Posle našeg raskida je imala odnose s mojim sinom" Bogataš razotkrio Ivu Grgurić: "U mojim kolima je vozila dva kila heroina…
Kurir pre 4 sati
Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je za Kurir Stars izneo skandalozne tvrdnje o starleti i pobednici " Zadruge 3" Ivi Grgurić. Naime, biznismen je bio isprovociran Ivinim negiranjem njegove priče, te je tako tada odlučio da otkrije nove… »
Vesti dana »
Kriza na Bliskom istoku: Netanjahu: Izrael za sada obustavlja napade na Iran
Euronews pre 1 danjoš 46 povezanih
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 8 satijoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 6 satijoš 47 povezanih