Povezane vesti
Tramp upozorio Netanjahua: Izrael bi mogao da ostane sam protiv Irana
Insajder pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da bi se Izrael mogao naći sam protiv Irana, ako dodatno eskalira sukob, dok tvrdi da je Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o noćašnjim… »
Tramp upozorio Netanjahua: Eskalacija sukoba sa Iranom ostavlja Izrael bez podrške SAD
Newsmax Balkans pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je upozorio izraelskog premijera Bendžamina Netanjahua da bi Izrael mogao ostati sam protiv Irana ukoliko dodatno eskalira sukob. Tramp tvrdi da je Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o izraelskim… »
Tramp upozorio Bibija: "Ostaćeš sam u ratu protiv Irana" FOTO
B92 pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da bi se Izrael mogao naći sam protiv Irana, ako dodatno eskalira sukob. On tvrdi da je Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o noćašnjim… »
Tramp kaže da je upozorio Netanjahua da može ostati sam protiv Irana
Politika pre 1 dan
Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o noćašnjim izraelskim napadima na Iran. VAŠINGTON- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da bi se Izrael mogao naći sam protiv Irana, ako… »
Vesti dana »
Tužilaštvo objavilo analizu dokaza o odbacivanju dela krivične prijave protiv Milića
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Upozorenje iz Teherana prethodilo Trampovoj najavi osvete: „Preći ćemo na jezik koji najbolje govorimo“
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
„Svi napadi moraju odmah da prestanu“: Oglasio se generalni sekretar UN povodom obnovljenih sukoba na Bliskom istoku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana