Povezane vesti
Tramp upozorio Netanjahua: Izrael bi mogao da ostane sam protiv Irana
Insajder pre 25 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da bi se Izrael mogao naći sam protiv Irana, ako dodatno eskalira sukob, dok tvrdi da je Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o noćašnjim… »
Tramp upozorio Netanjahua: Eskalacija sukoba sa Iranom ostavlja Izrael bez podrške SAD
Newsmax Balkans pre 25 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je upozorio izraelskog premijera Bendžamina Netanjahua da bi Izrael mogao ostati sam protiv Irana ukoliko dodatno eskalira sukob. Tramp tvrdi da je Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o izraelskim… »
Tramp upozorio Bibija: "Ostaćeš sam u ratu protiv Irana" FOTO
B92 pre 25 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da bi se Izrael mogao naći sam protiv Irana, ako dodatno eskalira sukob. On tvrdi da je Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o noćašnjim… »
Tramp kaže da je upozorio Netanjahua da može ostati sam protiv Irana
Politika pre 25 dana
Vašington tek u poslednjem trenutku obavešten o noćašnjim izraelskim napadima na Iran. VAŠINGTON- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da bi se Izrael mogao naći sam protiv Irana, ako… »
Vesti dana »
"Vračarci" mu radili o glavi, preživeo čak 11 atentata: Ko je uhapšeni vođa navijača Alibeg - "čovek je neuništiv, kao hijena" (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 2 satajoš 67 povezanih
Medvedev jednom izjavom uzdrmao javnost; Rusija ima tajni predlog za Iran: Sprečiće nuklearni rat?
B92 pre 24 minutajoš 15 povezanih
Muškarac (41) iz Prokuplja osumnjičen da je ubio majku (69) u porodičnoj kući
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 30 povezanih