Povezane vesti

"Možda imam ekskluzivu" Dragana Katić o povratku Milana Stankovića, pa otkrila u koju emisiju ne bi došla! Pomenula i Lunu…

"Možda imam ekskluzivu" Dragana Katić o povratku Milana Stankovića, pa otkrila u koju emisiju ne bi došla! Pomenula i Lunu…

Kurir pre 1 dan
Večeras je promocija novih pesama pevača Nebojše Vojvodića, a tim povodom došla je i poznata voditeljka, Dragana Katić. Ona je stala pred okupljene medije i sa njima razgovarala o ljudima sa estradnog neba, pa osvrnula na Lunu Đogani i otkrila da postoji… »
"Tamo me nikada nećete videti!" Voditeljka Granda priznala gde se nikada ne bi pojavila, pa progovorila o Luni

"Tamo me nikada nećete videti!" Voditeljka Granda priznala gde se nikada ne bi pojavila, pa progovorila o Luni

Telegraf pre 1 dan
Među brojnim gostima koji su podržali Nebojšu Vojvodića na promociji novih pesama našla se i voditeljka Dragana Katić. Vidno raspoložena, voditeljka je stala pred pripadnike medija i dala izjavu. Kako je naznačila, ona pažljivo bira gde će se pojaviti, a… »
"Tu me nikada nećete videti" Dragana Katić priznala da postoji jedna emisija koju zaobilazi u širokom luku, a evo zašto nije…

"Tu me nikada nećete videti" Dragana Katić priznala da postoji jedna emisija koju zaobilazi u širokom luku, a evo zašto nije…

Blic pre 1 dan
Navela je da joj nedostaje Milan Stanković i izrazila nadu da će se vratiti na scenu. O Tanji Savić rekla je da između njih vlada lep odnos i da ona uvek pokazuje poštovanje. Dragana Katić, poznata voditeljka, došla je na parti pevača Nebojše Vojvodića… »

Vesti dana »