Povezane vesti
Milan Vasić uhvaćen u krađi: Glumac bere tuđe trešnje, gazda imanja ga uhvatio na delu - objavio hit sliku
Blic pre 13 sati
Glumac je podelio fotografiju na kojoj bere trešnje sa komšijinog imanja, a vlasnik ga je uhvatio na delu. Vasić je celu situaciju preokrenuo u šalu i nasmejao pratioce duhovitom porukom. Poznati glumac Milan Vasić, koji sa svojim pratiocima na… »
"Kad god mi ponestane para, uradim ovo!" Željko Mitrović otkrio ritual za privlačenje novca (video)
Kurir pre 13 sati
Vlasnik TV Pinka, Željko Mitrović, ponovo je privukao pažnju objavom na društvenim mrežama. Poznat po tome što sa pratiocima redovno deli detalje iz poslovnog i privatnog života, Mitrović je ovog puta nasmejao mnoge neobičnim snimkom. Na svom Instagram… »
Kad god mi ponestane para, ja uradim ovo i one počnu da pristižu: Željko Mitrović progovorio o finansijama, ovo je njegov…
Blic pre 14 sati
Na Instagramu je podelio šaljiv snimak gde vozi skejt i otkriva svoj 'ritual' za poboljšanje finansija. Mitrović tvrdi da mu ovaj ritual donosi novac, ali napominje da novac ne treba da bude cilj, već samo sredstvo. Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović… »
"Kad god mi ponestane para, ja ponovim..." Željko Mitrović pokazao svoj "ritual": "Novac stiže sa svih strana"
Telegraf pre 15 sati
Vlasnik Pink media grupe, Željko Mitrović, često se oglašava na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli zanimljivosti iz poslovnog, ali i privatnog života. On često putuje, pravi nove izume i projekte, a sada je otkrio šta radi kada mu ponestane… »
Vesti dana »
Tužilaštvo objavilo analizu dokaza o odbacivanju dela krivične prijave protiv Milića
Politika pre 16 minutajoš 3 povezane
SAD razaraju Iran: Počela odmazda zbog oborenog helikoptera - Tramp spustio pakao na zemlju
Večernje novosti pre 1 satjoš 4 povezane
„Svi napadi moraju odmah da prestanu“: Oglasio se generalni sekretar UN povodom obnovljenih sukoba na Bliskom istoku
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Za regionalni i svetski mir" Si Đinping i Kim Džong Un postigli "važne konsenzuse"
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana