Povezane vesti
Milan Vasić uhvaćen u krađi: Glumac bere tuđe trešnje, gazda imanja ga uhvatio na delu - objavio hit sliku
Blic pre 25 dana
Glumac je podelio fotografiju na kojoj bere trešnje sa komšijinog imanja, a vlasnik ga je uhvatio na delu. Vasić je celu situaciju preokrenuo u šalu i nasmejao pratioce duhovitom porukom. Poznati glumac Milan Vasić, koji sa svojim pratiocima na… »
"Kad god mi ponestane para, uradim ovo!" Željko Mitrović otkrio ritual za privlačenje novca (video)
Kurir pre 25 dana
Vlasnik TV Pinka, Željko Mitrović, ponovo je privukao pažnju objavom na društvenim mrežama. Poznat po tome što sa pratiocima redovno deli detalje iz poslovnog i privatnog života, Mitrović je ovog puta nasmejao mnoge neobičnim snimkom. Na svom Instagram… »
Kad god mi ponestane para, ja uradim ovo i one počnu da pristižu: Željko Mitrović progovorio o finansijama, ovo je njegov…
Blic pre 25 dana
Na Instagramu je podelio šaljiv snimak gde vozi skejt i otkriva svoj 'ritual' za poboljšanje finansija. Mitrović tvrdi da mu ovaj ritual donosi novac, ali napominje da novac ne treba da bude cilj, već samo sredstvo. Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović… »
"Kad god mi ponestane para, ja ponovim..." Željko Mitrović pokazao svoj "ritual": "Novac stiže sa svih strana"
Telegraf pre 25 dana
Vlasnik Pink media grupe, Željko Mitrović, često se oglašava na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli zanimljivosti iz poslovnog, ali i privatnog života. On često putuje, pravi nove izume i projekte, a sada je otkrio šta radi kada mu ponestane… »
Vesti dana »
Putin: Moskva i Vašington imaju posebnu odgovornost za svetsku bezbednost
Politika pre 2 satajoš 24 povezane
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Rusi zauzeli Konstantinovku; Ukrajina: Nije tačno, pod našom je kontrolom
RTV pre 15 minutajoš 19 povezanih