Povezane vesti
Oglasila se škola u Hrvatskoj nakon tragedije: Dečak (9) se ugušio tokom obroka
Mondo pre 1 sat
Osnovna škola u Velikoj Gorici, u kojoj se u ponedeljak dogodila teška tragedija, izrazila je duboko saučešće porodici preminulog devetogodišnjeg dečaka. Ističu da sarađuju sa nadležnim organima koji sprovode istragu i da ne mogu da iznose detalje o… »
Učenik (9) se ugušio dok je jeo krofne: U školi u Velikoj Gorici krizni tim pruža podršku deci i zaposlenima
Newsmax Balkans pre 4 sati
U osnovnu školu u Velikoj Gorici, gde se u ponedeljak tokom velikog odmora ugušio devetogodišnji dečak, trebalo bi da stigne krizni tim Ministarstva prosvete kako bi pružio psihološku pomoć učenicima i zaposlenima, javljaju hrvatski mediji. Dečak se… »
Ministarstvo šalje krizni tim nakon smrti dečaka u školi u Hrvatskoj
Euronews pre 6 sati
U osnovnu školu u Velikoj Gorici u Hrvatskoj, gde se dan ranije tokom odmora ugušio devetogodišnji dečak, danas bi trebalo da stigne krizni tim Ministarstva kako bi pružio psihološku pomoć učenicima i zaposlenima. Dečak se ugušio juče tokom velikog… »
Vesti dana »
STIŽU grmljavinske nepogode u Vojvodinu Novo upozorenje RHMZ-a: Do kraja dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak U sredu preko dana toplo, a potom haos Padaće i grad
Dnevnik pre 10 minutajoš 30 povezanih
Pretio policajcu otkazom, pa ga udarao i ujeo za butinu! Uhapšen muškarac zbog napada na službeno lice
Telegraf pre 15 minutajoš 16 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Pokuševski poziva navijače Partizana Penjaroja: Ništa još nije gotovo, radili smo na detaljima
Dnevnik pre 2 satajoš 19 povezanih