Povezane vesti
Apple konačno predstavio AI verziju Siri-ja: najveća promena glasovnog asistenta od njegovog nastanka
Benchmark pre 24 dana
Posle dve godine kašnjenja, brojnih kritika i sve izraženijeg zaostajanja za konkurencijom, Apple je konačno predstavio dugo očekivanu AI verziju svog glasovnog asistenta. Na konferenciji WWDC 2026 kompanija je otkrila „Siri AI“, potpuno novu generaciju… »
Stižu AI Siri i partnerstvo sa Google-om: Šta je sve Apple najavio na godišnjem događaju?
Kurir pre 25 dana
Apple je na ovogodišnjoj Worldwide Developer Conference predstavio veliki paket softverskih unapređenja koji obuhvata iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i Vision Pro uređaje. Centralna tema događaja bila je veštačka inteligencija i način na koji će Apple… »
Apple konačno otkrio novu Siri AI i još mnogo toga: stižu velike promene za iPhone
Telegraf pre 25 dana
Siri AI dobija razgovore, pamćenje konteksta i novu aplikaciju. Apple je na konferenciji WWDC 2026 predstavio dugo očekivanu verziju svoje veštačke inteligencije pod nazivom Siri AI, uz velike promene za iPhone, Mac i druge uređaje kompanije. Nova… »
Vesti dana »
Vučić: Parlamentarni izbori možda i pre moje ostavke, očekujem dobru utamicu, primenićemo preporuke ODIHR
Radio 021 pre 8 minutajoš 29 povezanih
Srpski patrijarh u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti nevine žrtve, ali ni izgubiti veru, ljubav i istinu
Sputnik pre 18 minutajoš 23 povezane
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 2 satajoš 63 povezane