Povezane vesti
Da li mi se penzija vraća na pun iznos kada napunim 65 godina ako sam otišao u prevremenu? Evo da li slede penali
Blic 09.06.2026
Stručnjaci savetuju građanima da pre donošenja odluke o prevremenoj penziji zatraže tačan račun iz PIO fonda Sindikalne organizacije se godinama bore za ukidanje ovih kaznenih penala Prevremena penzija je san mnogih građana Srbije, ali prema trenutno… »
"Da li mi se penzija vraća na pun iznos sa 65 godina?": Ako planirate u prevremenu, ovo bi trebalo da znate
Mondo 09.06.2026
Prevremena penzija je san mnogih građana Srbije, ali oko toga se često jave brojne nedoumice. Zakon omogućava raniji odlazak u penziju, ali to dolazi uz jasno definisanu cenu - umanjenje penzije. Prema važećim propisima koje primenjuje PIO fond, pravo na… »
Vesti dana »
Stvorena je "vatrena oluja": Požar preti da proguta čitav grad, ljudi beže glavom bez obzira VIDEO
B92 pre 33 minutajoš 40 povezanih
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 7 minutajoš 24 povezane
Tokajev pred Putinom predložio zamrzavanje rata u Ukrajini: Pogledajte reakciju predsednika Rusije VIDEO
Nova pre 52 minutajoš 17 povezanih
Reči Miroslava Tanjge nakon otkaza koje će odjeknuti: "Nekima smeta..."
Nova pre 2 satajoš 22 povezane