Povezane vesti
Gajić: Narodna stranka jednako udaljena od SNS-a i proevropske opozicije
Beta 09.06.2026
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da je Narodna stranka jednako udaljena od Srpske napredne stramke (SNS) sa jedne strane i proevropskog bloka sa druge strane i da će na izborima najverovatnije nastupiti sa strankom "Mi snaga naroda"… »
Serbian News Media 09.06.2026
„Nestorović i ja smo zvali Novu demokratsku stranku Srbije (Novi DSS) na razgovore o najširoj mogućoj koaliciji na suverenističkoj strani, ali oni imaju dosta arogantan stav. Od Novog DSS-a nas razlikuje stav prema takozvanoj proevropskoj opoziciji, jer… »
Radio sto plus 09.06.2026
“Nestorović i ja smo zvali Novu demokratsku stranku Srbije (Novi DSS) na razgovore o najširoj mogućoj koaliciji na suverenističkoj strani, ali oni imaju dosta arogantan stav. Od Novog DSS-a nas razlikuje stav prema takozvanoj proevropskoj opoziciji, jer… »
Pravo u centar 09.06.2026
„Nestorović i ja smo zvali Novu demokratsku stranku Srbije (Novi DSS) na razgovore o najširoj mogućoj koaliciji na suverenističkoj strani, ali oni imaju dosta arogantan stav. Od Novog DSS-a nas razlikuje stav prema takozvanoj proevropskoj opoziciji, jer… »
Vesti dana »
Nezapamćeni požari u Španiji i Francuskoj, evakuisano više od 200.000 ljudi
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 34 povezane
Objavljena lista najprodavanijih automobila u Srbiji: Jedan trend posebno iznenađuje
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 54 minutajoš 26 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih
Univerzitet u Nišu: U drugom upisnom roku 1.629 slobodnih mesta, najviše na elektronici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih