Povezane vesti

Doktor osuđen zbog smri Metjua Perija tvrdi: "Bio sam diler, a ne lekar", skandalozna odbrana!

Doktor osuđen zbog smri Metjua Perija tvrdi: "Bio sam diler, a ne lekar", skandalozna odbrana!

Kurir pre 38 minuta
Doktor Salvador Plasensija, jedan od lekara osuđenih u slučaju vezanom za smrt glumca Metjua Perija, podneo je žalbu na presudu od 30 meseci zatvora, tvrdeći pred apelacionim sudom da je u tom slučaju delovao više kao diler droge nego kao lekar. Glumac… »
Skandal u slučaju smrti Metjua Perija: Doktor osuđen na 30 meseci zatvora tvrdi - "Bio sam diler, ne lekar!"

Skandal u slučaju smrti Metjua Perija: Doktor osuđen na 30 meseci zatvora tvrdi - "Bio sam diler, ne lekar!"

Blic pre 2 sata
Doktor Salvador Plasensija, jedan od lekara osuđenih u slučaju vezanom za smrt glumca Metjua Perija, podneo je žalbu na presudu od 30 meseci zatvora, tvrdeći pred apelacionim sudom da je u tom slučaju delovao više kao diler droge nego kao lekar. U… »
Doktor Metjua Perija uložio žalbu na presudu zbog smrti glumca: Traži manju kaznu jer je "postupao kao diler, a ne kao lekar"…

Doktor Metjua Perija uložio žalbu na presudu zbog smrti glumca: Traži manju kaznu jer je "postupao kao diler, a ne kao lekar"…

Nova pre 3 sata
Doktor Salvador Plasensija, jedan od optuženih u istrazi koja je usledila nakon smrti glumca Metjua Perija, podneo je žalbu na kaznu od dve i po godine zatvora, tražeći da sud preispita odluku o visini kazne. U dokumentima dostavljenim apelacionom sudu… »
Snabdevao Metjua Perija ketaminom, pa šokirao izjavom u sudu: Lekar dobio 30 meseci, tvrdi da je bio "samo diler"

Snabdevao Metjua Perija ketaminom, pa šokirao izjavom u sudu: Lekar dobio 30 meseci, tvrdi da je bio "samo diler"

Mondo pre 4 sati
Prema novim sudskim dokumentima koje prenosi "TMZ", doktor Salvador Plasensija zatražio je od Devetog apelacionog suda da poništi njegovu zatvorsku kaznu od 30 meseci i vrati slučaj na ponovno odlučivanje o kazni. Njegovi advokati tvrde da ga je sudija… »
"Nisam bio lekar, već diler." Doktor Metjua Perija osuđen zbog ketamina traži blažu kaznu, šokirao izjavom

"Nisam bio lekar, već diler." Doktor Metjua Perija osuđen zbog ketamina traži blažu kaznu, šokirao izjavom

Telegraf pre 6 sati
Salvador Plasensija, jedan od lekara osuđenih zbog ilegalne distribucije ketamina glumcu Metjuu Periju, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je pred sudom tvrdio da u ovom slučaju nije nastupao kao lekar, već kao diler. Prema novim sudskim… »

Vesti dana »