Povezane vesti
"Pitala sam majku zašto me je ostavila": Bolno priznanje Zorane Mićanović o najvećem bolu iz detinjstva
Telegraf pre 23 sata
Mlada i uspešna pevačica, Zorana Mićanović, otvorila je dušu i progovorila o odrastanju i odnosu sa majkom koja je napustila zbog drugog čoveka. Kako je otkrila, taj čovek nije želeo da je prihvati - Kada je otišla drugim čovekom, taj čovek nije hteo da… »
"Pitala sam majku zašto me je ostavila, iako sam znala odgovor" Zorana Mićanović o najvećem bolu iz detinjstva: Maćeha zna sve…
Kurir pre 23 sata
Zorana Mićanović govorila je o bolnom detinjstvu i odnosu sa majkom koja ju je napustila zbog drugog čoveka. Pevačica je otkrila do sada nepoznate detalje odrastanja. - Kada je otišla drugim čovekom, taj čovek nije hteo da me prihvati. On nije više živ… »
Vesti dana »
Uhapšene četiri osobe zbog falsifikovanja diploma, među njima i odgovorno lice škole iz Novog Pazara
Insajder pre 1 satjoš 67 povezanih
Selaković dočekan zvižducima ispred Višeg suda u Beogradu, Jelača negira krivicu u slučaju „Generalštab“
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Temperatura pada za 15 stepeni: Ovi delovi Srbije će biti prvi na udaru nevremena
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Više od 20.000 ljudi bez vode posle američkih udara na jugu Irana
Politika pre 22 minutajoš 29 povezanih