Povezane vesti

Storičar koji tvrdi da je U SREBRENICI počinjen genocid drži predavanje U umetničkoj galeriji „nadežda petrović“

Storičar koji tvrdi da je U SREBRENICI počinjen genocid drži predavanje U umetničkoj galeriji „nadežda petrović“

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Kao uvod u razgovor biće prikazan film „Mi nemamo drugu zemlju”, ostvarenje nastalo u palestinsko-izraelskoj koprodukciji 2024. godine. Nakon projekcije o mogućnostima za izgradnju saradnje, mira i prijateljstva govoriće istoričar Dragan Popović, filozof… »
Istoričar koji tvrdi da je u Srebrenici počinjen genocid drži predavanje u Umetničkoj galeriji „Nadežda Petrović“

Istoričar koji tvrdi da je u Srebrenici počinjen genocid drži predavanje u Umetničkoj galeriji „Nadežda Petrović“

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Kao uvod u razgovor biće prikazan film „Mi nemamo drugu zemlju”, ostvarenje nastalo u palestinsko-izraelskoj koprodukciji 2024. godine. Nakon projekcije o mogućnostima za izgradnju saradnje, mira i prijateljstva govoriće istoričar Dragan Popović, filozof… »
Najbolji dokumentarac u galeriji, potom sledi tribina “Mi nemamo drugu zemlju’

Najbolji dokumentarac u galeriji, potom sledi tribina “Mi nemamo drugu zemlju’

Ozon press pre 9 sati
Na završetku ovogodišnje, jubilarne 20. Turneje festivala Slobodna zona, koja se održava u prostoru Umetničke galerije Nadežda Petrović, u četvrtak, 11. juna sa početkom u 20 časova, održaće se specijalni program posvećen politikama mira, prijateljstva i… »

Vesti dana »