Povezane vesti
(Video) "Supruga mi kaže idi kod klinki na nastupe" Milan Mitrović o ženi koja se retko pojavljuje u javnosti i zaradi…
Blic pre 8 sati
Ističe da nastupi pred poznatim ljudima daju dodatnu motivaciju da bude još bolji. Na romskim veseljima često ima više pevača nego konobara. Pevač se dotakao privatnog života i supruge koju retko viđamo u javnosti, a onda o bakšišu na romskim veseljima… »
"Svađali su se oko bakšiša" Pevač razotkrio šta se dešava na estradi, pa pomenuo suprugu: Supruga mi je glavni mentor
Kurir pre 8 sati
Milan Mitrović se dotakao privatnog života i supruge koju retko viđamo u javnosti, a onda o bakšišu na romskim veseljima. On je istakao da nikada se nije posvađao sa kolegama oko bakšiša, ali jesu muzičari međusobno. Milan Mitrović progovorio je o tome… »
“Bakšiš nam uzimaju” Milan Mitrović o kolegama, pa pomenuo ženu: “Supruga mi kaže idi kod klinki”
Telegraf pre 9 sati
Pevač Milan Mitrović se dotakao privatnog života i supruge koju retko viđamo u javnosti, a onda o bakšišu na romskim veseljima. On je istakao da nikada se nije posvađao sa kolegama oko bakšiša, ali jesu muzičari međusobno. - U svom kraju kada pevate je… »
Vesti dana »
VJT objavilo kompletnu analizu dokaza: Milić nije bio u restoranu „27“ u vreme izvršenja krivičnog dela
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
SAD razaraju Iran: Počela odmazda zbog oborenog helikoptera - Tramp spustio pakao na zemlju
Večernje novosti pre 2 satajoš 4 povezane
"Duboko sam uznemiren" Gutereš: Svi napadi na Bliskom istoku moraju odmah da prestanu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana