Povezane vesti

(Video) "Supruga mi kaže idi kod klinki na nastupe" Milan Mitrović o ženi koja se retko pojavljuje u javnosti i zaradi…

(Video) "Supruga mi kaže idi kod klinki na nastupe" Milan Mitrović o ženi koja se retko pojavljuje u javnosti i zaradi…

Blic pre 25 dana
Ističe da nastupi pred poznatim ljudima daju dodatnu motivaciju da bude još bolji. Na romskim veseljima često ima više pevača nego konobara. Pevač se dotakao privatnog života i supruge koju retko viđamo u javnosti, a onda o bakšišu na romskim veseljima… »
"Svađali su se oko bakšiša" Pevač razotkrio šta se dešava na estradi, pa pomenuo suprugu: Supruga mi je glavni mentor

"Svađali su se oko bakšiša" Pevač razotkrio šta se dešava na estradi, pa pomenuo suprugu: Supruga mi je glavni mentor

Kurir pre 24 dana
Milan Mitrović se dotakao privatnog života i supruge koju retko viđamo u javnosti, a onda o bakšišu na romskim veseljima. On je istakao da nikada se nije posvađao sa kolegama oko bakšiša, ali jesu muzičari međusobno. Milan Mitrović progovorio je o tome… »
“Bakšiš nam uzimaju” Milan Mitrović o kolegama, pa pomenuo ženu: “Supruga mi kaže idi kod klinki”

“Bakšiš nam uzimaju” Milan Mitrović o kolegama, pa pomenuo ženu: “Supruga mi kaže idi kod klinki”

Telegraf pre 24 dana
Pevač Milan Mitrović se dotakao privatnog života i supruge koju retko viđamo u javnosti, a onda o bakšišu na romskim veseljima. On je istakao da nikada se nije posvađao sa kolegama oko bakšiša, ali jesu muzičari međusobno. - U svom kraju kada pevate je… »

Vesti dana »