Povezane vesti
Sloba Vasić otkrio kakav haos je napravio na aerodromu: Otvorio dušu nakon lečenja u "Lazi" i uputio javni apel
Mondo pre 52 minuta
Sloba Vasić je nedavno skinut sa leta jer je bio pod dejstvom alkohola, a potom je kako kaže, zbog lošeg stanja sam potražio pomoć najpre u VMA-a, a potom i u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”. Nakon što nekoliko dana po izlasku iz klinike proveo… »
„Ako je došlo do situacije da…“ Sloba Vasić o hospitalizaciji Mine Kostić i svom stanju: „U besu sam…“
Telegraf pre 2 sata
Sloba Vasić je nedavno skinut sa leta jer je bio pod dejstvom alkohola, a potom je kako kaže, zbog lošeg stanja sam potražio pomoć najpre u VMA-a, a potom i u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”. Nakon što nekoliko dana po izlasku iz klinike proveo… »
"Imao sam panične napade i anksioznost" Ispovest Slobe Vasića o lečenju u "Lazi": Rekao sam doktorima da se loše osećam (video)…
Blic pre 4 sati
Sloba Vasić otkrio zašto je došlo do lečenja u Lazi! Priznao sa kakvim problemima se nosi, pa onda pomenuo Minu Kostić
Kurir pre 3 sata
Sloba Vasić je nedavno skinut sa leta jer je bio pod dejstvom alkohola, a potom je kako kaže, zbog lošeg stanja sam potražio pomoć najpre u VMA-a, a potom i u psihijatrijskoj ustanovi “ Laza Lazarević”. Nakon što nekoliko dana po izlasku iz klinike… »
"Ne bih preživeo..." Kasper se hitno oglasio povodom verenice Mine Kostić koja je u "Lazi", evo šta joj je javno poručio
Kurir pre 5 sati
Pevačica Mina Kostić već nekoliko dana nalazi se na lečenju u ustanovi Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" zbog narušenog zdravstvenog stanja. Njen verenik, Mane Ćuruvija Kasper, hitno je doputovao iz Amerike, gde živi, kako… »
"Ne bih preživeo da sam se vodio time" Kasper se hitno oglasio povodom verenice Mine Kostić koja je u "Lazi", evo šta joj…
Blic pre 5 sati
Istakao je da je Mina iscrpljena zbog godina nepravdi. Kasper je zamolio javnost da poštuju privatnost Mine i njenih najbližih. Pevačica Mina Kostić hospitalizovana je, te se u ustanovi "Laza Lazarević" zbog lošeg stanja nalazi već danima. Njen verenik… »
Kasper svaki dan obilazi Minu, sad se hitno oglasio zbog nje! Evo šta joj je javno poručio
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Mina Kostić hospitalizovana je, te se u ustanovi "Laza Lazarević" zbog lošeg stanja nalazi već danima, a Mane Ćuruvija Kasper se sad oglasio. Njen verenik Mane Ćuruvija Kasper došao je hitno iz Amerike, gde živi, u našu zamlju, pa je često… »
"U državnoj si zatvoren dok se ne izlečiš": Šok obraćanje starlete zbog Mine Kostić, i sama ležala na psihijatriji
Mondo pre 15 sati
Ava Karabatić pružila je podršku pevačici Mini Kostić i oplela po javnim ličnostima koje kriju da posećuju psihijatra. Stanje pevačice Mine Kostić koja je prošle nedelje zadržana na lečenju u psihijatrijskoj klinici "Dr Laza Lazarević" i dalje je tema o… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Glas Šumadije pre 1 satjoš 44 povezane
BLOG UŽIVO "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Gore dva šlepera na auto-putu kod Šimanovaca, obustavljen saobraćaj (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom grmljavinskog nevremena u sredu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih