Povezane vesti

Sloba Vasić otkrio kakav haos je napravio na aerodromu: Otvorio dušu nakon lečenja u "Lazi" i uputio javni apel

Sloba Vasić otkrio kakav haos je napravio na aerodromu: Otvorio dušu nakon lečenja u "Lazi" i uputio javni apel

Mondo pre 52 minuta
Sloba Vasić je nedavno skinut sa leta jer je bio pod dejstvom alkohola, a potom je kako kaže, zbog lošeg stanja sam potražio pomoć najpre u VMA-a, a potom i u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”. Nakon što nekoliko dana po izlasku iz klinike proveo… »
„Ako je došlo do situacije da…“ Sloba Vasić o hospitalizaciji Mine Kostić i svom stanju: „U besu sam…“

„Ako je došlo do situacije da…“ Sloba Vasić o hospitalizaciji Mine Kostić i svom stanju: „U besu sam…“

Telegraf pre 2 sata
Sloba Vasić je nedavno skinut sa leta jer je bio pod dejstvom alkohola, a potom je kako kaže, zbog lošeg stanja sam potražio pomoć najpre u VMA-a, a potom i u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”. Nakon što nekoliko dana po izlasku iz klinike proveo… »
"Imao sam panične napade i anksioznost" Ispovest Slobe Vasića o lečenju u "Lazi": Rekao sam doktorima da se loše osećam (video)…

"Imao sam panične napade i anksioznost" Ispovest Slobe Vasića o lečenju u "Lazi": Rekao sam doktorima da se loše osećam (video)…

Blic pre 4 sati
Sloba Vasić otkrio zašto je došlo do lečenja u Lazi! Priznao sa kakvim problemima se nosi, pa onda pomenuo Minu Kostić

Sloba Vasić otkrio zašto je došlo do lečenja u Lazi! Priznao sa kakvim problemima se nosi, pa onda pomenuo Minu Kostić

Kurir pre 3 sata
Sloba Vasić je nedavno skinut sa leta jer je bio pod dejstvom alkohola, a potom je kako kaže, zbog lošeg stanja sam potražio pomoć najpre u VMA-a, a potom i u psihijatrijskoj ustanovi “ Laza Lazarević”. Nakon što nekoliko dana po izlasku iz klinike… »
"Ne bih preživeo..." Kasper se hitno oglasio povodom verenice Mine Kostić koja je u "Lazi", evo šta joj je javno poručio

"Ne bih preživeo..." Kasper se hitno oglasio povodom verenice Mine Kostić koja je u "Lazi", evo šta joj je javno poručio

Kurir pre 5 sati
Pevačica Mina Kostić već nekoliko dana nalazi se na lečenju u ustanovi Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" zbog narušenog zdravstvenog stanja. Njen verenik, Mane Ćuruvija Kasper, hitno je doputovao iz Amerike, gde živi, kako… »
"Ne bih preživeo da sam se vodio time" Kasper se hitno oglasio povodom verenice Mine Kostić koja je u "Lazi", evo šta joj…

"Ne bih preživeo da sam se vodio time" Kasper se hitno oglasio povodom verenice Mine Kostić koja je u "Lazi", evo šta joj…

Blic pre 5 sati
Istakao je da je Mina iscrpljena zbog godina nepravdi. Kasper je zamolio javnost da poštuju privatnost Mine i njenih najbližih. Pevačica Mina Kostić hospitalizovana je, te se u ustanovi "Laza Lazarević" zbog lošeg stanja nalazi već danima. Njen verenik… »
Kasper svaki dan obilazi Minu, sad se hitno oglasio zbog nje! Evo šta joj je javno poručio

Kasper svaki dan obilazi Minu, sad se hitno oglasio zbog nje! Evo šta joj je javno poručio

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Mina Kostić hospitalizovana je, te se u ustanovi "Laza Lazarević" zbog lošeg stanja nalazi već danima, a Mane Ćuruvija Kasper se sad oglasio. Njen verenik Mane Ćuruvija Kasper došao je hitno iz Amerike, gde živi, u našu zamlju, pa je često… »
"U državnoj si zatvoren dok se ne izlečiš": Šok obraćanje starlete zbog Mine Kostić, i sama ležala na psihijatriji

"U državnoj si zatvoren dok se ne izlečiš": Šok obraćanje starlete zbog Mine Kostić, i sama ležala na psihijatriji

Mondo pre 15 sati
Ava Karabatić pružila je podršku pevačici Mini Kostić i oplela po javnim ličnostima koje kriju da posećuju psihijatra. Stanje pevačice Mine Kostić koja je prošle nedelje zadržana na lečenju u psihijatrijskoj klinici "Dr Laza Lazarević" i dalje je tema o… »

Vesti dana »