Povezane vesti
Jelisaveta se iselila iz stana, pa provocirala: Svi se pitaju da li je ovom rečenicom objavila krah braka
Mondo pre 4 sati
Jelisaveta Orašanin još uvek se nije oglašavala povodom razvoda od košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, mnogi sada komentarišu njene nedavne objave na društvenim mrežama i komentarišu da deluje kao da je kroz njih nagoveštavala da u njenom braku nije sve… »
"Odlučio je da me ostavi" Miloš Teodosić se iselio iz stana, a Jelisaveta Orašanin je ovom objavom napravila haos na mrežama…
Blic pre 6 sati
Dan zaljubljenih provela je bez supruga, u društvu instruktorke u teretani. Objavljivala je zagonetne poruke na Instagramu, uključujući i citate iz predstava i enigmatične natpise. Jelisaveta Orašanin još uvek se nije oglašavala povodom razvoda od… »
"Odlučio je da me ostavi zbog neke manastirske verzije mene..." Ove reči Jelisavete Orašanin sada svi komentarišu
Kurir pre 7 sati
Javnost već danima ne prestaje da bruji o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i sportskog direktorka KK Crvena zvezda Miloša Teodosića. Poznato je da je par i pre dve godine imao bračnu krizu, a tadašnje objave glumice na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
"Znanjem branimo istinu, a istina je jedna - studenti pobeđuju": Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Beogradski centar za ljudska prava: Policijsko zlostavljanje studentkinje pokušava da se okonča bez utvrđivanja odgovornosti policije
Nova ekonomija pre 1 danjoš 43 povezane
Novo oglašavanje VJT u Beogradu: Evo za šta je Veselin Milić oslobođen sumnje, a za šta je još pod istragom
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane