Povezane vesti
Jelisaveta se iselila iz stana, pa provocirala: Svi se pitaju da li je ovom rečenicom objavila krah braka
Mondo pre 24 dana
Jelisaveta Orašanin još uvek se nije oglašavala povodom razvoda od košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, mnogi sada komentarišu njene nedavne objave na društvenim mrežama i komentarišu da deluje kao da je kroz njih nagoveštavala da u njenom braku nije sve… »
"Odlučio je da me ostavi" Miloš Teodosić se iselio iz stana, a Jelisaveta Orašanin je ovom objavom napravila haos na mrežama…
Blic pre 24 dana
Dan zaljubljenih provela je bez supruga, u društvu instruktorke u teretani. Objavljivala je zagonetne poruke na Instagramu, uključujući i citate iz predstava i enigmatične natpise. Jelisaveta Orašanin još uvek se nije oglašavala povodom razvoda od… »
"Odlučio je da me ostavi zbog neke manastirske verzije mene..." Ove reči Jelisavete Orašanin sada svi komentarišu
Kurir pre 24 dana
Javnost već danima ne prestaje da bruji o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i sportskog direktorka KK Crvena zvezda Miloša Teodosića. Poznato je da je par i pre dve godine imao bračnu krizu, a tadašnje objave glumice na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Stefan Cekić je ovogodišnji pobednik Pinkovih zvezda! Delirijum na bini, u njegove ruke ide 30.000 evra
Telegraf pre 20 minutajoš 6 povezanih
Dvojica muškarca iz Rume uhapšena zbog teškog ubistva u Staroj Pazovi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Egipat u osmini finala posle drame u penal seriji i autogola koji je ušao u almanahe Mundijala
Danas pre 1 satjoš 1 povezana