Povezane vesti

Jelisaveta se iselila iz stana, pa provocirala: Svi se pitaju da li je ovom rečenicom objavila krah braka

Jelisaveta se iselila iz stana, pa provocirala: Svi se pitaju da li je ovom rečenicom objavila krah braka

Mondo pre 4 sati
Jelisaveta Orašanin još uvek se nije oglašavala povodom razvoda od košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, mnogi sada komentarišu njene nedavne objave na društvenim mrežama i komentarišu da deluje kao da je kroz njih nagoveštavala da u njenom braku nije sve… »
"Odlučio je da me ostavi" Miloš Teodosić se iselio iz stana, a Jelisaveta Orašanin je ovom objavom napravila haos na mrežama…

"Odlučio je da me ostavi" Miloš Teodosić se iselio iz stana, a Jelisaveta Orašanin je ovom objavom napravila haos na mrežama…

Blic pre 6 sati
Dan zaljubljenih provela je bez supruga, u društvu instruktorke u teretani. Objavljivala je zagonetne poruke na Instagramu, uključujući i citate iz predstava i enigmatične natpise. Jelisaveta Orašanin još uvek se nije oglašavala povodom razvoda od… »
"Odlučio je da me ostavi zbog neke manastirske verzije mene..." Ove reči Jelisavete Orašanin sada svi komentarišu

"Odlučio je da me ostavi zbog neke manastirske verzije mene..." Ove reči Jelisavete Orašanin sada svi komentarišu

Kurir pre 7 sati
Javnost već danima ne prestaje da bruji o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i sportskog direktorka KK Crvena zvezda Miloša Teodosića. Poznato je da je par i pre dve godine imao bračnu krizu, a tadašnje objave glumice na društvenim mrežama… »

Vesti dana »