Povezane vesti

Muhamed Čam Saračević prvo pojačanje fudbalera Zvezde za narednu sezonu

Muhamed Čam Saračević prvo pojačanje fudbalera Zvezde za narednu sezonu

RTS pre 3 sata
Austrijski ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam Saračević prvo je pojačanje tima Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Mladi 26-ogodišnji fudbaler stigao je na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio dres sa brojem 70. Muhamed Čam Saračević… »
ZVANIČNO - Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje!

ZVANIČNO - Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje!

Sportske.net pre 4 sati
Muhamed Čam Saračević prvo je pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu, ozvaničio je šampion Srbije. Čam Saračević dolazi na "Marakanu" na jednogodišnju pozajmicu iz Trabzonspora i nosiće dres sa brojem 70. "Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam… »
Crvena zvezda ozvaničila veliko pojačanje: Neće mu biti prvi put da igra na Marakani!

Crvena zvezda ozvaničila veliko pojačanje: Neće mu biti prvi put da igra na Marakani!

Hot sport pre 4 sati
Igrao je već u dresu Austrije! Crvena zvezda predstavila je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je u klub stigao Muhamed Čam, ofanzivni vezni fudbaler koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa. Austrijski reprezentativac zadužio… »
Zvezda predstavila prvo pojačanje! Čam došao nakon razgovora sa Arnautovićem: Savršen trenutak za ovaj korak

Zvezda predstavila prvo pojačanje! Čam došao nakon razgovora sa Arnautovićem: Savršen trenutak za ovaj korak

Dnevnik pre 4 sati
Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam, koji je u naš klub stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio broj 70. – Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne razgovore sa… »
Crvena zvezda dovela novo pojačanje za jači vezni red

Crvena zvezda dovela novo pojačanje za jači vezni red

Euronews pre 4 sati
Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam, koji je u Ljutice Bogdana stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio broj 70. "Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne… »
Crvena zvezda ima prvo letnje pojačanje: Zvali ga Marin i Arnautović, a ubedio Stanković

Crvena zvezda ima prvo letnje pojačanje: Zvali ga Marin i Arnautović, a ubedio Stanković

Mondo pre 4 sati
Crvena zvezda je obezbedila prvo letnje pojačanje! Dok se priča o milionima koje će crveno-beli potrošiti tokom leta kako bi imali konkurentan tim za nastupe u evropskim takmičenjima, prva letnja akvizicija dolazi "samo" na pozajmicu! reč je o povremenom… »
Zvanično - potpisao za Crvenu zvezdu: Na Marakanu stiglo pojačanje za Ligu šampiona!

Zvanično - potpisao za Crvenu zvezdu: Na Marakanu stiglo pojačanje za Ligu šampiona!

Kurir pre 4 sati
Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam, koji je na Marakanu stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio broj 70. - Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne razgovore sa… »
Prvi utisci Zvezdinog pojačanja: "Savršen trenutak za ovaj korak"

Prvi utisci Zvezdinog pojačanja: "Savršen trenutak za ovaj korak"

B92 pre 4 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde Muhamed Čam izneo je prve utiske po dolasku u klub. Saračević je stigao na pozajmicu iz turskog Trabzona. "Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne razgovore sa ljudima iz kluba, kao i sa trenerom i osećam da je… »
Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje, Muhamed Saračević stigao iz Turske!

Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje, Muhamed Saračević stigao iz Turske!

Telegraf pre 4 sati
Crvena zvezda je predstavila svoje prvo pojačanje za novu sezonu. Radi se o austrijskom fudbaleru Muhamedu Čamu Saračeviću koji dolazi na pozajmicu iz Trabzonspora, dok će crveno-beli imati i mogućnost otkupa idućeg leta! Nedavno se upravo u turskim… »
Zvezda predstavila prvo pojačanje: Muhamed Čam stigao u pohod na Ligu šampiona!

Zvezda predstavila prvo pojačanje: Muhamed Čam stigao u pohod na Ligu šampiona!

Večernje novosti pre 4 sati
CRVENA zvezda je predstavila prvo pojačanje za narednu sezonu. FOTO: FK Crvena zvezda Novi igrač šampiona Srbije postao je Muhamed Čam koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa. On je zadužio crveno-beli dres sa brojem 70 i igra u veznom… »

Vesti dana »