Povezane vesti

ZVANIČNO - Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje!

ZVANIČNO - Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje!

Sportske.net pre 25 dana
Muhamed Čam Saračević prvo je pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu, ozvaničio je šampion Srbije. Čam Saračević dolazi na "Marakanu" na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa iz Trabzonspora i nosiće dres sa brojem 70. "Veoma sam srećan što sam… »
Muhamed Čam Saračević prvo pojačanje fudbalera Zvezde za narednu sezonu

Muhamed Čam Saračević prvo pojačanje fudbalera Zvezde za narednu sezonu

RTS pre 24 dana
Austrijski ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam Saračević prvo je pojačanje tima Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Mladi 26-ogodišnji fudbaler stigao je na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio dres sa brojem 70. Muhamed Čam Saračević… »
Crvena zvezda ozvaničila veliko pojačanje: Neće mu biti prvi put da igra na Marakani!

Crvena zvezda ozvaničila veliko pojačanje: Neće mu biti prvi put da igra na Marakani!

Hot sport pre 24 dana
Igrao je već u dresu Austrije! Crvena zvezda predstavila je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je u klub stigao Muhamed Čam, ofanzivni vezni fudbaler koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa. Austrijski reprezentativac zadužio… »
Zvezda predstavila prvo pojačanje! Čam došao nakon razgovora sa Arnautovićem: Savršen trenutak za ovaj korak

Zvezda predstavila prvo pojačanje! Čam došao nakon razgovora sa Arnautovićem: Savršen trenutak za ovaj korak

Dnevnik pre 24 dana
Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam, koji je u naš klub stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio broj 70. – Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne razgovore sa… »
Crvena zvezda dovela novo pojačanje za jači vezni red

Crvena zvezda dovela novo pojačanje za jači vezni red

Euronews pre 24 dana
Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam, koji je u Ljutice Bogdana stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio broj 70. "Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne… »
Crvena zvezda ima prvo letnje pojačanje: Zvali ga Marin i Arnautović, a ubedio Stanković

Crvena zvezda ima prvo letnje pojačanje: Zvali ga Marin i Arnautović, a ubedio Stanković

Mondo pre 24 dana
Crvena zvezda je obezbedila prvo letnje pojačanje! Dok se priča o milionima koje će crveno-beli potrošiti tokom leta kako bi imali konkurentan tim za nastupe u evropskim takmičenjima, prva letnja akvizicija dolazi "samo" na pozajmicu! reč je o povremenom… »
Zvanično - potpisao za Crvenu zvezdu: Na Marakanu stiglo pojačanje za Ligu šampiona!

Zvanično - potpisao za Crvenu zvezdu: Na Marakanu stiglo pojačanje za Ligu šampiona!

Kurir pre 24 dana
Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je ofanzivni vezni fudbaler Muhamed Čam, koji je na Marakanu stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i zadužio broj 70. - Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne razgovore sa… »
Prvi utisci Zvezdinog pojačanja: "Savršen trenutak za ovaj korak"

Prvi utisci Zvezdinog pojačanja: "Savršen trenutak za ovaj korak"

B92 pre 24 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Muhamed Čam izneo je prve utiske po dolasku u klub. Saračević je stigao na pozajmicu iz turskog Trabzona. "Veoma sam srećan što sam ovde. Imao sam konstruktivne razgovore sa ljudima iz kluba, kao i sa trenerom i osećam da je… »
Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje, Muhamed Saračević stigao iz Turske!

Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje, Muhamed Saračević stigao iz Turske!

Telegraf pre 24 dana
Crvena zvezda je predstavila svoje prvo pojačanje za novu sezonu. Radi se o austrijskom fudbaleru Muhamedu Čamu Saračeviću koji dolazi na pozajmicu iz Trabzonspora, dok će crveno-beli imati i mogućnost otkupa idućeg leta! Nedavno se upravo u turskim… »
Zvezda predstavila prvo pojačanje: Muhamed Čam stigao u pohod na Ligu šampiona!

Zvezda predstavila prvo pojačanje: Muhamed Čam stigao u pohod na Ligu šampiona!

Večernje novosti pre 24 dana
CRVENA zvezda je predstavila prvo pojačanje za narednu sezonu. FOTO: FK Crvena zvezda Novi igrač šampiona Srbije postao je Muhamed Čam koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa. On je zadužio crveno-beli dres sa brojem 70 i igra u veznom… »

Vesti dana »