Povezane vesti

Zelenski o pismu Putinu: Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban

Insajder pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo Vladimiru Putinu… »
"Dobio sam ono što sam hteo od Putina" Zelenski otkrio šta se krije iza pisma, jedno uputio i Trampu: "Uspeo sam"

"Dobio sam ono što sam hteo od Putina" Zelenski otkrio šta se krije iza pisma, jedno uputio i Trampu: "Uspeo sam"

Blic pre 8 sati
Jedno od pisama upućeno je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, što je, prema Zelenskom, donelo željeni rezultat Krajem maja pisao je i američkom predsedniku Trampu, upozoravajući na nedostatak protivvazdušnih sistema u Ukrajini Predsednik Ukrajine… »
Putin nasamaren? Zelenski poručio - "postigao sam cilj"

Putin nasamaren? Zelenski poručio - "postigao sam cilj"

B92 pre 8 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je u poslednjih mesec dana poslao više pisama različitim institucijama i državama sa različitim ciljevima, te da je pismo ruskom lideru Vladimiru Putinu donelo rezultat kojem se nadao. "U poslednjih… »

Politika pre 8 sati
Ne mogu da podelim sa vama sve detalje, ali mojoj državi je potrebna veoma značajna količina antibalističkih kapaciteta, kaže predsednik. KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas tokom zajedničke konferencije za novinare sa… »
"Dobio sam ono što želim od pisma Putinu" Zelenski: Verujem da mojoj naciji treba mnogo antibalističkih raketa

"Dobio sam ono što želim od pisma Putinu" Zelenski: Verujem da mojoj naciji treba mnogo antibalističkih raketa

Večernje novosti pre 8 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da je u poslednjih mesec dana poslao nekoliko pisama raznim institucijama i zemljama sa različitim namerama i da je pismo ruskom lideru Vladimiru Putinu donelo rezultat kojem se nadao. Foto: Profimedia/Jack… »
Zelenski: Dobio sam rezultat koji sam želeo od svog pisma Putinu

Zelenski: Dobio sam rezultat koji sam želeo od svog pisma Putinu

Kurir pre 9 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da je u poslednjih mesec dana poslao nekoliko pisama raznim institucijama i zemljama sa različitim namerama i da je pismo ruskom lideru Vladimiru Putinu donelo rezultat kojem se nadao. Ova izjava je data… »

Vesti dana »