Povezane vesti
Vesna Dedić u suzama zbog Sergeja Ćetkovića Pevač je preklinje pred svima: "Molim te, nemoj", nije mogla da se suzdrži (video)…
Blic pre 6 sati
Vesnu su Sergejeve reči raznežile do suza. Sergej je rekao da će knjigu prvo pročitati njegova supruga. Književnica i voditeljka Blic TV Vesna Dedić organizovala je večeras promociju nove knjige. Vesna je za najbliže i predstavnike sedme sile napravila… »
Vesna Dedić je 5 godina mučila muku, a onda je otišla kod lekara i ovako smršala 10 kilograma: Sad sija
Telegraf pre 6 sati
Književnica i voditeljka Vesna Dedić organizovala je danas promociju nove knjige, gde se pohvalila da je smršala 10 kilograma. Vesna je za najbliže i predstavnike sedme sile napravila druženje povodom objavljivanja romana "Žena koju sam voleo više od… »
Vesna Dedić u suzama, zbog Sergeja nije mogla da se suzdrži! Pevač je pred svima preklinjao
Telegraf pre 6 sati
Vesna Dedić završila je u suzama na sopstvenoj promociji objavljivanja romana "Žena koju sam voleo više od svih". Među poznatima je bio i Sergej Ćetković, koji je došao sa suprugom. - Po ko zna koji put... Vesna, želim ti reći - bravo! Družimo se toliko… »
Kaja u miniću, a rođeni brat Sergeja Ćetkovića prvi put u javnosti: Poznati stigli na Vesninu promociju
Telegraf pre 7 sati
Književnica i voditeljka Vesna Dedić organizovala je danas promociju nove knjige na koju je okupila pripadnike domaćeg džet-seta. Vesna je za najbliže i predstavnike sedme sile napravila druženje povodom objavljivanja romana "Žena koju sam voleo više od… »
Poznati se okupili na promociji Vesne Dedić Željko Šašić o emotivnom životu, voditelji u roze i cvetnom, tu je i Knez u bež…
Blic pre 8 sati
Događaju su prisustvovali brojni poznati, među kojima su Danilo Mašojević, Dragana Katić i Željko Šašić. Na promociji je bio i Nenad Knežević Knez, koji je pozirao novinarima i bio dobro raspoložen. Književnica i voditeljka Blic TV Vesna Dedić… »
(Video) Vesna Dedić zablistala na promociji nove knjige: Ugostila najbliže na gala partiju, puno joj srce, ne skida osmeh sa…
Blic pre 9 sati
Dedić, poznata po emisiji 'Balkanskom ulicom', oduševila je prisutne i proslavila izdavanje romana. Promocija je okupila njene najbliže i predstavnike medija. Poznata književnica i voditeljka Blic TV Vesna Dedić organizovala je danas promociju svoje nove… »
Vesna Dedić u dugoj haljini, organizovala gala slavlje: Voditeljka smršala, pa pokazala izvajanu figuru
Telegraf pre 8 sati
Voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić organizovala je danas promociju svog novog romana. U jednom prestoničkom lokalu u samom centru grada, Vesna je organizovala druženje povodom objavljivanja romana "Žena koju sam voleo više od… »
Vesti dana »
Kraljevo: Sutra Dan žalosti i sahrana pripadnika Vojske Srbije koji je poginuo u misiji UN u Libanu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
VJT objavilo kompletnu analizu dokaza: Milić nije bio u restoranu „27“ u vreme izvršenja krivičnog dela
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
SAD razaraju Iran: Počela odmazda zbog oborenog helikoptera - Tramp spustio pakao na zemlju
Večernje novosti pre 4 satijoš 4 povezane
"Duboko sam uznemiren" Gutereš: Svi napadi na Bliskom istoku moraju odmah da prestanu
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana