Povezane vesti

Kragna na vratu, ćerka Dejana Petrovića zadigla majicu i pokazala telo: Ovako izgleda posle napada u gradu

Kragna na vratu, ćerka Dejana Petrovića zadigla majicu i pokazala telo: Ovako izgleda posle napada u gradu

Telegraf pre 2 sata
Ćerka Dejana Petrovića, Jovana Petrović, na Instagramu je podelila snimak i pokazala kako provodi vreme. Jovana se nije oglašavala nekoliko dana na društvenim mrežama, a sada je prekinula tišinu. Ona se srdila, vezala rep i našminkala se, skockana za… »
Ćerka Dejana Petrovića objavila snimak: Jovana pokazala kako provodi vreme i sa kim: "Anđeo moj" (Video)

Ćerka Dejana Petrovića objavila snimak: Jovana pokazala kako provodi vreme i sa kim: "Anđeo moj" (Video)

Blic pre 3 sata
Objavila je emotivan trenutak gde ljubi konja uz opis 'Anđeo moj'. Nedavno je završila u bolnici Ćerka Dejana Petrovića, Jovana Petrović, na Instagramu je podelila snimak i pokazala kako provodi vreme. Ona obožava životinje, a ima i svog konja o kojem… »
Evo u kakvom je stanju ćerka Dejana Petrovića! Prvi put se oglasila nakon jezivog napada, snimak objavila javno (video)

Evo u kakvom je stanju ćerka Dejana Petrovića! Prvi put se oglasila nakon jezivog napada, snimak objavila javno (video)

Kurir pre 3 sata
Jovana Petrović, ćerka poznatog trubača Dejana Petrovića, optužila je brata MMA borca Marka Bojkovića za fizičko nasilje. Prema navodima, osamnaestogodišnja Jovana slučaj je prijavila nadležnim organima, navodeći da se incident dogodio tokom noći između… »
Prvi put se oglasila ćerka Dejana Petrovića: Tvrdi da je pretukao brat Marka Bojkovića, evo u kakvom je stanju

Prvi put se oglasila ćerka Dejana Petrovića: Tvrdi da je pretukao brat Marka Bojkovića, evo u kakvom je stanju

Mondo pre 4 sati
Jovana Petrović, ćerka našeg poznatog muzičara Dejana Petrovića, iznela je teške optužbe za fizičko nasilje protiv brata MMA borca Marka Bojkovića, tvrdeći da je pretrpela batine od njega. Prema nezvaničnim informacijama, ova osamnaestogodišnjakinja je… »

Vesti dana »