Povezane vesti
Kejn optimističan: Imam velike šanse da osvojim Zlatnu loptu i SP
Sport klub 09.06.2026
Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn izjavio je da mu predstojeće Svetsko prvenstvo predstavlja najbolju priliku u karijeri da osvoji to takmičenje. „U fudbalu nikad ne znate šta se može dogoditi, pa svakom turniru pristupate kao da bi vam… »
Hari Kejn nema dilemu: "Imam najveću šansu da osvojim SP i Zlatnu loptu"!
Kurir 09.06.2026
Hari Kejn će na svoj treći Mundijal stići posle izuzetne sezone u klubu i reprezentaciji, a u razgovoru za "ITV Football" naglasio je da se nikada nije osećao spremnije za najveće izazove. "U fudbalu nikad ne znate šta se može dogoditi, pa svakom turniru… »
Kejn: "Imam najveću šansu da osvojim SP i Zlatnu loptu"
B92 09.06.2026
Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn izjavio je da mu predstojeće Svetsko prvenstvo predstavlja najbolju priliku u karijeri da osvoji najvredniji trofej u reprezentativnom fudbalu. Kejn će na svoj treći Mundijal stići posle izuzetne sezone… »
Vesti dana »
Juriš marokanskih migranata na Seutu: Neverovatne scene upada 60.000 ljudi u špansku eksklavu Seutu uznemirile svet - da li se zatvaraju granice?
Kurir pre 30 minutajoš 86 povezanih
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Objavljene cene goriva koje će važiti do 7. avgusta
Glas Zaječara pre 1 satjoš 51 povezana
Koliko zarađuju Crnogorci? Prosečna plata jedva prelazi 1000 evra, realne zarade pale
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane
Masovna migrantska kriza u Seuti: Desetine hiljada ljudi prešlo granicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih