Povezane vesti
"Prevario sam je kada se udala za mene" Bojana Barović i Nikola Rokvić o krizi i želji da se raziđu: "Bilo nam je previše"
Blic pre 2 dana
Nikola je duhovito prokomentarisao da je „prevario” Bojanu kada su se venčali, naglašavajući svoju zaljubljenost i sigurnost u vezu. Bojana je istakla da je u periodu života u Los Anđelesu želela da ostane tamo zbog karijere, što je otežavalo vezu. Bivša… »
"Hteli smo da se raziđemo!" Bojana Barović otvoreno o krizi u braku, Rokvić šokirao: Prevario sam je...
Kurir pre 1 dan
Bivša manekenka Bojana Barović gostovala je u emisiji " Amidži šou" na Pinku zajedno sa suprugom Nikolom Rokvićem, gde je otvoreno govorila o periodu kada je na njihov emotivni odnos stavila tačku. Naime, jedno vreme u medijima kružila je njena izjava da… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Uspešno smo zatvorili sva pitanja sa MOL-om i postigli kompromis oko ugovora akcionara
Nova ekonomija pre 3 satajoš 24 povezane
U automobilu kod Sremske Mitrovice pronađen kilogram hašiša, vozaču određeno zadržavanje (video)
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Učenici u Srbiji imaće jedan raspust manje: Objavljen kalendar za novu školsku godinu sa važnim datumima
Mondo pre 4 satijoš 45 povezanih
Kac: Vojne operacije Izraela protiv Irana daleko su od završetka
Politika pre 2 satajoš 45 povezanih