Povezane vesti
Zelenski otkrio šta je bio cilj pisma Putinu: "Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban"
Blic pre 1 sat
Pisma su poslata i drugim međunarodnim liderima i institucijama, uključujući EU, Kongres i predsednika SAD Zelenski je predložio lični sastanak s Putinom u neutralnoj zemlji kao mogući način za okončanje rata Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski… »
UŽIVO RAT U UKRAJINI Novi talas udara u Ukrajini i Rusiji: Pogođena infrastruktura i civilni objekti
Euronews pre 2 sata
Rat u Ukrajini traje 1.567 dana. Ukrajina je u boljoj poziciji na bojnom polju nego ranije, ali situacija ostaje veoma teška, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na zajedničkoj konferenciji za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih… »
Zelenski o pismu Putinu: Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban
NIN pre 2 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je sinoć, tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja, da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo ruskom predsedniku… »
"Imao sam cilj kad sam poslao pismo Putinu" Zelenski: Postigao sam rezultat koji mi je potreban
Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je sinoć, tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja, da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo ruskom predsedniku… »
Zelenski o pismu Putinu: "Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban, ali ne mogu da..."
Telegraf pre 12 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo Vladimiru Putinu, dala… »
Vesti dana »
Kako je zataškavana pucnjava na Autokomandi: Uhapšeni policajci i direktor lokala, tužilaštvo otkrilo detalje istrage
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 67 povezanih
Nastavljeno suđenje u slučaju "Generalštab": Sekretarka Ministarstva kulture odbacila optužbe
NIN pre 27 minutajoš 26 povezanih
Izdavaće se hitna upozorenja 1 do 2 časa unapred, oglasio se RHMZ! Prete grmljavinske oluje i grad: evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 41 povezana
NIS podneo OFAK-u zahtev za posebnu licencu za rad i posle 16. juna
Politika pre 12 minutajoš 22 povezane