Povezane vesti
Rat u Ukrajini: Novi talas udara u Ukrajini i Rusiji, pogođena infrastruktura i civilni objekti
Euronews pre 24 dana
Rat u Ukrajini traje 1.567 dana. Ukrajina je u boljoj poziciji na bojnom polju nego ranije, ali situacija ostaje veoma teška, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na zajedničkoj konferenciji za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih… »
Zelenski otkrio šta je bio cilj pisma Putinu: "Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban"
Blic pre 23 dana
Pisma su poslata i drugim međunarodnim liderima i institucijama, uključujući EU, Kongres i predsednika SAD Zelenski je predložio lični sastanak s Putinom u neutralnoj zemlji kao mogući način za okončanje rata Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski… »
Zelenski o pismu Putinu: Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban
NIN pre 23 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je sinoć, tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja, da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo ruskom predsedniku… »
"Imao sam cilj kad sam poslao pismo Putinu" Zelenski: Postigao sam rezultat koji mi je potreban
Večernje novosti pre 23 dana
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je sinoć, tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja, da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo ruskom predsedniku… »
Zelenski o pismu Putinu: "Dobio sam rezultat koji mi je bio potreban, ali ne mogu da..."
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je tokom zajedničke konferencije za novinare sa liderima nordijskih i baltičkih zemalja da je njegova serija apela međunarodnim liderima i institucijama, uključujući otvoreno pismo Vladimiru Putinu, dala… »
Vesti dana »
Spavali ste? Nikakav problem, ovo sada morate da pogledate: Najbolji meč na Mundijalu se desio sinoć VIDEO
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Fudbaleri Kolumbije u osmini finala Svetskog prvenstva pobedom protiv Gane
Radio sto plus pre 56 minutajoš 10 povezanih
Stefan Cekić je pobednik "Pinkovih zvezda" On je imao najviše glasova publike: U finalu došlo do preokreta
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih