Повезане вести

Павле Менсур и даље чува поклон од Лаушевића: "Након три године сетио се нечега што сам и ја сам заборавио"

Павле Менсур и даље чува поклон од Лаушевића: "Након три године сетио се нечега што сам и ја сам заборавио"

Мондо пре 2 сата
Млади глумац Павле Менсур у последње време је у жижи јавности због везе са старијом колегиницом Јелисаветом Орашанин. Међутим, о Павлу се својевремено нашироко писало због једне емотивне приче која показује колико је био везан… »
Павлу је Лаушевић дао уникатан поклон који га је оставио без текста: "Сетио се нечега што сам и ја заборавио"

Павлу је Лаушевић дао уникатан поклон који га је оставио без текста: "Сетио се нечега што сам и ја заборавио"

Курир пре 10 сати
Млади глумац Павле Менсур последњих дана налази се у жижи интересовања јавности због везе са старијом колегиницом Јелисаветом Орашанин. Ипак, о Павлу се својевремено много писало и због једне емотивне објаве која је открила… »
Павле Менсур је од Лаушевића добио специјалан поклон када је уписао глуму: "Сетио се нечега што сам и ја заборавио"

Павле Менсур је од Лаушевића добио специјалан поклон када је уписао глуму: "Сетио се нечега што сам и ја заборавио"

Нова пре 10 сати
Глумац Павле Менсур последњих дана привлачи пажњу јавности због емотивне везе са колегиницом Јелисаветом Орашанин. Ипак, много пре него што је његов приватни живот доспео у фокус медија, јавност је била дирнута причом коју је… »
Овај уникатни поклон је Павле Менсур добио од Жарка Жаушевића, изгравирана имена: "Сетио се, ја сам заборавио"

Овај уникатни поклон је Павле Менсур добио од Жарка Жаушевића, изгравирана имена: "Сетио се, ја сам заборавио"

Телеграф пре 11 сати
Млади глумац Павле Менсур у жижи је интересовања јавности због везе са 11 година старијом колегиницом, Јелисаветом Орашанин. О једном његовом потезу својевремено се и те како причало, а у све је био умешан покојни глумац Жарко… »
(Фото) ово је уникатан поклон који је Павле Менсур добио од покојног жарка Лаушевића: Њихова имена угравирана: "Сетио се…

(Фото) ово је уникатан поклон који је Павле Менсур добио од покојног жарка Лаушевића: Њихова имена угравирана: "Сетио се…

Блиц пре 12 сати
Павле је још као средњошколац упознао Лаушевића у кафани, где је разговарао са својим идолом и поделио своје снове о глумачкој каријери. Лаушевић му је након Павловог уписа на ФДУ честитао телефоном из Америке и лично му… »

Вести дана »