Povezane vesti

"Objavili su moje eksplicitne slike" Zorana Mićanović žrtva prevare: "Ne plašim se ucena" (video)

"Objavili su moje eksplicitne slike" Zorana Mićanović žrtva prevare: "Ne plašim se ucena" (video)

Blic pre 23 dana
Roditelji znaju za njene momke, a najviše se plaši očeve reakcije zbog njegove zaštitničke prirode. Istakla je kako pevačice često nemaju sreće u ljubavi zbog prirode svog posla i javnog života. Zorana Mićanović sinoć je nastupala u Beogradu, a pred… »
"Ucenjivali su me, prijatelj mi je poslao link": Zorana prošla kroz pakao zbog lažnih slika: "Još uvek neću..."

"Ucenjivali su me, prijatelj mi je poslao link": Zorana prošla kroz pakao zbog lažnih slika: "Još uvek neću..."

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Zorana Mićanović sinoć je nastupala u Beogradu, a pred nastup govorila je o privatnom životu i ucenama kojima je bila. Ona je otkrila i da je nedavno doživela neprijatnost zbog njenih nagih fotografija koje je napravila veštačka inteligencija… »
"Objavili su moje eksplicitne slike": Zorana Mićanović žrtva prevare, otkrila da nije jedina

"Objavili su moje eksplicitne slike": Zorana Mićanović žrtva prevare, otkrila da nije jedina

Mondo pre 23 dana
Zorana Mićanović sinoć je nastupala u Beogradu, a pred nastup otkrila je da je doživela veliku neprijatnost na društvenim mrežama. Pevačica je otkrila i da je nedavno doživela neprijatnost zbog njenih nagih fotografija koje je napravila veštačka… »
"Objavili su moje eksplicitne slike" Zorana Mićanović žrtva prevare: Ne plašim se ucena

"Objavili su moje eksplicitne slike" Zorana Mićanović žrtva prevare: Ne plašim se ucena

Kurir pre 23 dana
Zorana Mićanović nastupala je u Beogradu, a pred nastup govorila je o privatnom životu. Ona je otkrila i da je nedavno doživela neprijatnost zbog njenih nagih fotografija koje je napravila veštačka inteligencija. - Prijatelj mi je poslao link profila gde… »

Vesti dana »