Povezane vesti

Slavni glumac ima rak dojke: "Muškarcima se ovo retko dešava, ali ja sam jedan od njih"

Slavni glumac ima rak dojke: "Muškarcima se ovo retko dešava, ali ja sam jedan od njih"

Mondo pre 2 sata
Tajler Mejn (59) je 8. juna podelio vest o dijagnozi. Bori se protiv raka dojke, a sada je saopštio da je započeo lečenje hemioterapijom. "Imam neke loše vesti. Danas počinjem sa hemioterapijom. Jedan od 750 muškaraca će tokom svog života dobiti… »
Zvezda "X-mena" otkrila da ima rak dojke: Glumac poručio "Prvo sam želeo da ćutim, bilo me je sramota"

Zvezda "X-mena" otkrila da ima rak dojke: Glumac poručio "Prvo sam želeo da ćutim, bilo me je sramota"

Kurir pre 3 sata
Glumac i nekadašnji profesionalni rvač Tajler Mejn, najpoznatiji publici po ulozi Sabrtuta u filmu „Iks-men”, saopštio je da boluje od raka dojke i da je započeo lečenje hemioterapijom. Mejn je vest podelio na društvenim mrežama, gde je objavio da će… »
Slavni glumac ima rak dojke: Supruga mu otkrila kvržicu FOTO/VIDEO

Slavni glumac ima rak dojke: Supruga mu otkrila kvržicu FOTO/VIDEO

B92 pre 3 sata
Poznati holivudski glumac Tajler Mejn, kojeg publika pamti po ulozi u filmu "X-Men", saopštio je da mu je dijagnostikovan redak oblik raka dojke kod muškaraca. Vest je podelio sa pratiocima putem društvenih mreža, otkrivši da je započeo proces lečenja. U… »
Holivudski glumac saopštio potresnu vest: "Imam rak dojke" (VIDEO)

Holivudski glumac saopštio potresnu vest: "Imam rak dojke" (VIDEO)

Nova pre 4 sati
Glumac Tajler Mejn (59), najpoznatiji po ulozi u filmu "X-Men" iz 2000. godine, otkrio je da mu je dijagnostikovan veoma redak oblik raka dojke. Tužnu vest saopštio je fanovima putem video-snimka na Fejsbuku. - Imam loše vesti. Danas počinjem… »
Holivudski glumac otkrio strašne vesti: "Imam rak dojke"

Holivudski glumac otkrio strašne vesti: "Imam rak dojke"

Telegraf pre 4 sati
Glumac Tajler Mejn (59), najpoznatiji po ulozi u filmu "X-Men" iz 2000. godine, otkrio je da mu je dijagnostikovan veoma redak oblik raka dojke. Tužnu vest saopštio je fanovima putem video-snimka na Fejsbuku. - Imam loše vesti. Danas počinjem… »

Vesti dana »