Povezane vesti
Slavni glumac ima rak dojke: "Muškarcima se ovo retko dešava, ali ja sam jedan od njih"
Mondo pre 2 sata
Tajler Mejn (59) je 8. juna podelio vest o dijagnozi. Bori se protiv raka dojke, a sada je saopštio da je započeo lečenje hemioterapijom. "Imam neke loše vesti. Danas počinjem sa hemioterapijom. Jedan od 750 muškaraca će tokom svog života dobiti… »
Zvezda "X-mena" otkrila da ima rak dojke: Glumac poručio "Prvo sam želeo da ćutim, bilo me je sramota"
Kurir pre 3 sata
Glumac i nekadašnji profesionalni rvač Tajler Mejn, najpoznatiji publici po ulozi Sabrtuta u filmu „Iks-men”, saopštio je da boluje od raka dojke i da je započeo lečenje hemioterapijom. Mejn je vest podelio na društvenim mrežama, gde je objavio da će… »
Slavni glumac ima rak dojke: Supruga mu otkrila kvržicu FOTO/VIDEO
B92 pre 3 sata
Poznati holivudski glumac Tajler Mejn, kojeg publika pamti po ulozi u filmu "X-Men", saopštio je da mu je dijagnostikovan redak oblik raka dojke kod muškaraca. Vest je podelio sa pratiocima putem društvenih mreža, otkrivši da je započeo proces lečenja. U… »
Holivudski glumac saopštio potresnu vest: "Imam rak dojke" (VIDEO)
Nova pre 4 sati
Glumac Tajler Mejn (59), najpoznatiji po ulozi u filmu "X-Men" iz 2000. godine, otkrio je da mu je dijagnostikovan veoma redak oblik raka dojke. Tužnu vest saopštio je fanovima putem video-snimka na Fejsbuku. - Imam loše vesti. Danas počinjem… »
Holivudski glumac otkrio strašne vesti: "Imam rak dojke"
Telegraf pre 4 sati
Glumac Tajler Mejn (59), najpoznatiji po ulozi u filmu "X-Men" iz 2000. godine, otkrio je da mu je dijagnostikovan veoma redak oblik raka dojke. Tužnu vest saopštio je fanovima putem video-snimka na Fejsbuku. - Imam loše vesti. Danas počinjem… »
Vesti dana »
Uhapšene četiri osobe, falsifikovale 120 diploma i svedočanstava različitih škola
Danas pre 1 satjoš 67 povezanih
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Vasić sumnja u verodostojnost svog iskaza: Optuženi izneli odbranu u postupku za "Generalštab"
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Grmljavina praćena gradom danas i sutra u Srbiji
Šabačke novosti pre 2 minutajoš 41 povezana
Više od 20.000 ljudi bez vode posle američkih udara na jugu Irana
Politika pre 22 minutajoš 29 povezanih
NIS podneo zahtev OFAC, potrebna nova posebna licenca za rad. Odmakli su pregovori o promeni vlasničke strukture.
Dnevnik pre 2 minutajoš 22 povezane