Povezane vesti
Bosna i Hercegovina – zemlja gde se više navija za komšiluk, nego za domovinu
Danas 10.06.2026
Mostar, grad na jugu Bosne i Hercegovine (BiH), stvoren za razglednice i Instagram storije, simbol je podeljene zemlje, a ta atmosfera najupečatljivija je kada je reč o – fudbalu. „Ja sam Bosanac, pa neću valjda da navijam za Nemačku“, kaže mi Sanel… »
Bosna i Hercegovina – zemlja u kojoj se više navija za komšiluk, nego za domovinu
Južne vesti 10.06.2026
REUTERS/Matteo Ciambelli Mostar, grad na jugu Bosne i Hercegovine (BiH), stvoren za razglednice i Instagram selfije, simbol je podeljene zemlje, a ta atmosfera najupečatljivija je kada je reč o – fudbalu. „Ja sam Bosanac, pa neću valjda da navijam za… »
Bosna i Hercegovina - zemlja u kojoj se više navija za komšiluk, nego za domovinu
Radio 021 10.06.2026
Uoči Mundijala, saradnik BBC-ja obišao je Mostar, Banjaluku i Sarajevo kako bi se uverio za koga će tamošnji stanovnici navijati. Odgovori su različiti. REUTERS/Matteo Ciambelli Mostar, grad na jugu Bosne i Hercegovine (BiH), stvoren za razglednice i… »
Bosna i Hercegovina - zemlja u kojoj se više navija za komšiluk, nego za domovinu
NIN 10.06.2026
Mostar, grad na jugu Bosne i Hercegovine (BiH), stvoren za razglednice i Instagram selfije, simbol je podeljene zemlje, a ta atmosfera najupečatljivija je kada je reč o - fudbalu. "Ja sam Bosanac, pa neću valjda da navijam za Nemačku", kaže mi Sanel… »
Bosna i Hercegovina – zemlja u kojoj se više navija za komšiluk, nego za domovinu
Danas 10.06.2026
Mostar, grad na jugu Bosne i Hercegovine (BiH), stvoren za razglednice i Instagram selfije, simbol je podeljene zemlje, a ta atmosfera najupečatljivija je kada je reč o – fudbalu. „Ja sam Bosanac, pa neću valjda da navijam za Nemačku“, kaže mi Sanel… »
Vesti dana »
SAD ukinule carine za Srbiju, napredak u pregovorima o NIS-u i ekonomske mere
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 83 povezane
Isplivali novi detalji milionske prevare u Novom Sadu: Rukovodilac "Yettela" osumnjičen da je novac ulagao u stanove
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
Da li biste vi kupili kineski automobil: Sve više vozača u Srbiji kaže "da" upravo BYD-u
Kurir pre 49 minutajoš 36 povezanih