Povezane vesti

Poznata Srpkinja konačno progovorila o raskidu veridbe: Zbog jednog snimka bivšeg svi mislili da je lažirala krah veze

Poznata Srpkinja konačno progovorila o raskidu veridbe: Zbog jednog snimka bivšeg svi mislili da je lažirala krah veze

Mondo pre 9 sati
U iskrenoj ispovesti Lea Stanković je priznala da joj je ceo period izuzetno težak, te je prvi put govorila o razlozima koji su doveli do raskida. - Do prekida veridbe i raskida je došlo, da, to nam je svima jasno. Sada sam to zvanično rekla, ne znam šta… »
"Odvratno mi je bilo!" Poznatoj Srpkinji (25) pukla veridba, sada sve otkrila: "Kad uđeš u pogrešan voz..."

"Odvratno mi je bilo!" Poznatoj Srpkinji (25) pukla veridba, sada sve otkrila: "Kad uđeš u pogrešan voz..."

Telegraf pre 9 sati
Influenserka Lea Stanković verila se u avgustu prošle godine, a samo nekoliko meseci kasnije došlo je do neočekivanog raskida. Lea nije govorila na ovu temu, sve do sada, kada je prvi put potvrdila ove navode. - Do prekida veridbe i raskida je došlo, da… »
Poznata Srpkinja (25) prvi put o raskidu veridbe: "Bilo mi je preteško, tu odluku nisam donela lako"

Poznata Srpkinja (25) prvi put o raskidu veridbe: "Bilo mi je preteško, tu odluku nisam donela lako"

Blic pre 10 sati
Otkrila je da je period prekida bio pun emotivnog bola, pogoršan i smrću bake. Navela je da razlog raskida leži u različitim životnim stavovima i željama nje i njenog bivšeg partnera. Influenserka Lea Stanković verila se u avgustu prošle godine, a samo… »

Vesti dana »