Povezane vesti

Saša Ilić otvorio dušu po povratku u FK Partizan! Govorio o planovima, ambicijama i ciljevima, pa poslao moćnu poruku koja će…

Saša Ilić otvorio dušu po povratku u FK Partizan! Govorio o planovima, ambicijama i ciljevima, pa poslao moćnu poruku koja će…

Kurir pre 3 sata
Novi šef stručnog štaba Partizana Saša Ilić poručio je da ga očekuje jedan od najvećih izazova u dosadašnjoj karijeri, ali da nikada nije bežao od teških zadataka. Legendarni kapiten crno-belih istakao je da je prioritet kluba plasman u evropska… »
Saša Ilić: „Partizan je za mene najveći klub u našoj zemlji, uz dužno poštovanje prema Crvenoj zvezdi!“

Saša Ilić: „Partizan je za mene najveći klub u našoj zemlji, uz dužno poštovanje prema Crvenoj zvezdi!“

Hot sport pre 4 sati
Svestan je da ga očekuje veliki posao! Novi trener Partizana je Saša Ilić, istinska legenda kluba i miljenik navijača. Dan nakon promocije u Humskoj, Sale je otvoreno govorio o situaciji u klubu i planovima za blisku budućnost: „Partizan je za mene… »
Saša Ilić: "Uz dužno poštovanje Zvezdi, Partizan je za mene najveći klub"

Saša Ilić: "Uz dužno poštovanje Zvezdi, Partizan je za mene najveći klub"

Mondo pre 4 sati
Saša Ilić se vratio u FK Partizan, ovoga puta kao trener. Dugo se pričalo o njegovom dolasku u Humsku, praktično od kada je završio igračku karijeru 2019. godine, a sada su se "kockice poklopile" i uspeo je da se dogovori da preuzme ekipu u vrlo teškom… »
Saša Ilić: "Partizan je najveći klub u Srbiji - trebaju nam igrači koji prave razliku"

Saša Ilić: "Partizan je najveći klub u Srbiji - trebaju nam igrači koji prave razliku"

B92 pre 5 sati
Saša Ilić, novi trener Partizana, govorio je o stanju u crno-belom taboru. Saša Ilić, jedan od miljenika navijača Partizana i dobro poznati kapiten s brojem 22 na leđima, postao je novi trener beogradskih crno-belih. On je, dan nakon promocije, bio gost… »
Ilić: Izuzetno naporan posao je pred nama, prosečnost se ne trpi u Partizanu

Ilić: Izuzetno naporan posao je pred nama, prosečnost se ne trpi u Partizanu

Politika pre 4 sati
Ilić je istakao da će mu pomoći to što je radio u velikim sistemima. Novi trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas da je pred njim i njegovom ekipom izuzetno naporan posao i dodao da se u Partizanu ne trpi prosek. „Partizan je za mene… »
Saša Ilić: "Uz dužno poštovanje prema Zvezdi, Partizan je..."

Saša Ilić: "Uz dužno poštovanje prema Zvezdi, Partizan je..."

Telegraf pre 5 sati
Legendarni kapiten, a sada novi šef stručnog štaba Partizana, Saša Ilić, gostovao je na RTS-u gde je po prvi put detaljnije govorio o svom povratku u voljeni klub, ambicijama, ali i surovoj realnosti u kojoj se crno-beli trenutno nalaze. Ilić, koji je… »
Saša Ilić za RTS: Ciljevi Partizana su jasni, prosek se ne trpi

Saša Ilić za RTS: Ciljevi Partizana su jasni, prosek se ne trpi

RTS pre 8 sati
Novi trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je za RTS da je pred njim izuzetno naporan posao i velike obaveze, ali ističe da se nikada u životu, ni kao igrač, nije plašio izazova. Naglasio je da je primarni cilj da se Partizan domogne Evrope i da… »
Ilić: Ne plašim se i spreman sam za najveći izazov u karijeri

Ilić: Ne plašim se i spreman sam za najveći izazov u karijeri

Politika pre 9 sati
Bio sam u inostranstvu i školovao se za ovo i sada se vraćam u klub u kojem sam skoro celu igračku karijeru proveo, što ima neke određene prednosti, kaže novi šef stručnog štaba „crno-belih”. – Imao pozive i ranije, ali nije osećao da je spreman. Novi… »

Vesti dana »