Povezane vesti
Saša Ilić: "Partizan je najveći klub u Srbiji"
B92 10.06.2026
Saša Ilić, novi trener Partizana, govorio je o stanju u crno-belom taboru. Saša Ilić, jedan od miljenika navijača Partizana i dobro poznati kapiten s brojem 22 na leđima, postao je novi trener beogradskih crno-belih. On je, dan nakon promocije, bio gost… »
Ilić: Izuzetno naporan posao je pred nama, prosek se ne trpi u Partizanu
RTV 10.06.2026
BEOGRAD - Novi trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas da je pred njim i njegovom ekipom izuzetno naporan posao i dodao da se u Partizanu ne trpi prosek. "Partizan je za mene najveći klub u našoj zemlji, uz dužno poštovanje prema Crvenoj… »
Saša Ilić otvorio dušu po povratku u FK Partizan! Govorio o planovima, ambicijama i ciljevima, pa poslao moćnu poruku koja će…
Kurir 10.06.2026
Novi šef stručnog štaba Partizana Saša Ilić poručio je da ga očekuje jedan od najvećih izazova u dosadašnjoj karijeri, ali da nikada nije bežao od teških zadataka. Legendarni kapiten crno-belih istakao je da je prioritet kluba plasman u evropska… »
Saša Ilić: „Partizan je za mene najveći klub u našoj zemlji, uz dužno poštovanje prema Crvenoj zvezdi!“
Hot sport 10.06.2026
Svestan je da ga očekuje veliki posao! Novi trener Partizana je Saša Ilić, istinska legenda kluba i miljenik navijača. Dan nakon promocije u Humskoj, Sale je otvoreno govorio o situaciji u klubu i planovima za blisku budućnost: „Partizan je za mene… »
Saša Ilić: "Uz dužno poštovanje Zvezdi, Partizan je za mene najveći klub"
Mondo 10.06.2026
Saša Ilić se vratio u FK Partizan, ovoga puta kao trener. Dugo se pričalo o njegovom dolasku u Humsku, praktično od kada je završio igračku karijeru 2019. godine, a sada su se "kockice poklopile" i uspeo je da se dogovori da preuzme ekipu u vrlo teškom… »
Ilić: Izuzetno naporan posao je pred nama, prosečnost se ne trpi u Partizanu
Politika 10.06.2026
Ilić je istakao da će mu pomoći to što je radio u velikim sistemima. Novi trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas da je pred njim i njegovom ekipom izuzetno naporan posao i dodao da se u Partizanu ne trpi prosek. „Partizan je za mene… »
Saša Ilić: "Uz dužno poštovanje prema Zvezdi, Partizan je..."
Telegraf 10.06.2026
Legendarni kapiten, a sada novi šef stručnog štaba Partizana, Saša Ilić, gostovao je na RTS-u gde je po prvi put detaljnije govorio o svom povratku u voljeni klub, ambicijama, ali i surovoj realnosti u kojoj se crno-beli trenutno nalaze. Ilić, koji je… »
Saša Ilić za RTS: Ciljevi Partizana su jasni, prosek se ne trpi
RTS 10.06.2026
Novi trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je za RTS da je pred njim izuzetno naporan posao i velike obaveze, ali ističe da se nikada u životu, ni kao igrač, nije plašio izazova. Naglasio je da je primarni cilj da se Partizan domogne Evrope i da… »
Ilić: Ne plašim se i spreman sam za najveći izazov u karijeri
Politika 10.06.2026
Bio sam u inostranstvu i školovao se za ovo i sada se vraćam u klub u kojem sam skoro celu igračku karijeru proveo, što ima neke određene prednosti, kaže novi šef stručnog štaba „crno-belih”. – Imao pozive i ranije, ali nije osećao da je spreman. Novi… »
Vesti dana »
Nadzornik na kopu Drmno u Kostolcu, preminuo od posledica strujnog udara
Beta pre 22 minutajoš 15 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari: Zatvoren put ka Dubovcu i Beloj Crkvi, vetar otežava situaciju
Nova pre 7 minutajoš 11 povezanih
Kragujevačka Hitna pomoć tokom dana imala više poziva zbog alkoholisanih pacijenata
iKragujevac pre 12 minutajoš 12 povezanih
Tramp odložio uvođenje carina na uvoz iz Kanade, Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Nedeljnik pre 32 minutajoš 12 povezanih