Povezane vesti

VIDEO Mesijeva reakcija postala hit: Protivnik mu prišao i otkrio nešto što ga je oduševilo

VIDEO Mesijeva reakcija postala hit: Protivnik mu prišao i otkrio nešto što ga je oduševilo

Nova pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Argentine uspešno je odradila poslednji test pred start Svetskog prvenstva u Severnoj Americi, pošto je u Oburnu ubedljivo savladala Island sa 3:0 (1:0). Meč je obeležio i Lionel Mesi, koji se upisao u strelce u 72. minutu… »
Mesi pružio ruku rivalu, a onda ostao u čudu kada je čuo šta mu je ovaj rekao

Mesi pružio ruku rivalu, a onda ostao u čudu kada je čuo šta mu je ovaj rekao

Telegraf pre 4 sati
Reprezentacija Argentine, aktuelni branilac titule prvaka sveta, na dominantan način je završila pripreme za predstojeći Mundijal pobedom protiv Islanda (3:0) u Oburnu. Ipak, rezultat je ostao u drugom planu zbog jednog susreta koji je raznežio… »
"Mesi, da li pamtiš mog oca?": Samo ga je odmerio od glave do pete, odmah je shvatio

"Mesi, da li pamtiš mog oca?": Samo ga je odmerio od glave do pete, odmah je shvatio

Mondo pre 7 sati
Posle prijateljske utakmice Argentine i Islanda (3:0) u Obernu u Alabami, Lionel Mesi (38) doživeo je prijatan susret nasred terena. Prišao mu je islandski fudbaler Danijel Tristan Gudjonsen (20) i podsetio ga na svog oca. "Ti si igrao sa mojim tatom"… »
Igrali ste s mojim tatom: Mesiju prišao mladić, a onda je Leo saznao jednu stvar (foto)

Igrali ste s mojim tatom: Mesiju prišao mladić, a onda je Leo saznao jednu stvar (foto)

Večernje novosti pre 7 sati
LIONEL Mesi je velika, možda i najveća fudbalska zvezda. To se potvrdilo i posle utakmice Argentine i Islanda (3:0). FOTO: Tanjug/AP/Butch Dill Kada je sudija odsvirao kraj jedan visoki momak je krenuo ka zvezdi "gaučosa". Bio je to Danijel Tristan… »

Vesti dana »