Povezane vesti

VIDEO Mesijeva reakcija postala hit: Protivnik mu prišao i otkrio nešto što ga je oduševilo

VIDEO Mesijeva reakcija postala hit: Protivnik mu prišao i otkrio nešto što ga je oduševilo

Nova pre 21 dana
Fudbalska reprezentacija Argentine uspešno je odradila poslednji test pred start Svetskog prvenstva u Severnoj Americi, pošto je u Oburnu ubedljivo savladala Island sa 3:0 (1:0). Meč je obeležio i Lionel Mesi, koji se upisao u strelce u 72. minutu… »
Mesi pružio ruku rivalu, a onda ostao u čudu kada je čuo šta mu je ovaj rekao

Mesi pružio ruku rivalu, a onda ostao u čudu kada je čuo šta mu je ovaj rekao

Telegraf pre 21 dana
Reprezentacija Argentine, aktuelni branilac titule prvaka sveta, na dominantan način je završila pripreme za predstojeći Mundijal pobedom protiv Islanda (3:0) u Oburnu. Ipak, rezultat je ostao u drugom planu zbog jednog susreta koji je raznežio… »
"Mesi, da li pamtiš mog oca?": Samo ga je odmerio od glave do pete, odmah je shvatio

"Mesi, da li pamtiš mog oca?": Samo ga je odmerio od glave do pete, odmah je shvatio

Mondo pre 21 dana
Posle prijateljske utakmice Argentine i Islanda (3:0) u Obernu u Alabami, Lionel Mesi (38) doživeo je prijatan susret nasred terena. Prišao mu je islandski fudbaler Danijel Tristan Gudjonsen (20) i podsetio ga na svog oca. "Ti si igrao sa mojim tatom"… »
Igrali ste s mojim tatom: Mesiju prišao mladić, a onda je Leo saznao jednu stvar (foto)

Igrali ste s mojim tatom: Mesiju prišao mladić, a onda je Leo saznao jednu stvar (foto)

Večernje novosti pre 21 dana
LIONEL Mesi je velika, možda i najveća fudbalska zvezda. To se potvrdilo i posle utakmice Argentine i Islanda (3:0). FOTO: Tanjug/AP/Butch Dill Kada je sudija odsvirao kraj jedan visoki momak je krenuo ka zvezdi "gaučosa". Bio je to Danijel Tristan… »

Vesti dana »