Povezane vesti
Pevaču na očevoj sahrani stigla poruka od žene, prevarila ga sa najboljim drugom: "Dođi po stvari..."
Telegraf pre 23 dana
Pevač Dejan Živić proslavio se 2012. godine, ali zbog njegovog uspeha na estradi ostao je bez žene koja ga je prevarila sa najboljim drugom. O njegovom privatnom životu i dalje se malo zna, ali oni koji ga prate ističu da posvećuje puno pažnje porodici… »
"Žena me je prevarila sa ružnijim od mene, a pola sata posle očeve sahrane mi je rekla da hoće razvod": Naš pevač o životnoj…
Nova pre 23 dana
Pevač Dejan Živić izašao je iz anonimnosti 2012. godine kada je snimio duet sa kolegom Ćemom „Srce balkansko“. Ta pesma mu je je otvorila vrata svih klubova u regionu. Nakon tog velikog uspeha, Dejan se nije pojavljivao u javnosti sve do gostovanja u… »
Srpski pevač doživeo najsuroviju izdaju od bivše žene, pa pobegao na selo: "Kada mi je otac umro stigla mi je poruka - Dođi po…
Blic pre 23 dana
Opisao je raskol sa ženom koja ga je prevarila, što mu je teško palo, naročito jer su živeli zajedno zbog deteta. Nakon smrti majke i oca, ubrzo je dobio poruku od supruge da ne želi više s njim da živi, što je bio dodatni emotivni udarac. Dejan Živić… »
"Pola sata nakon očeve sahrane žena mi je rekla da dođem po svoje stvari" Tužna ispovest folk pevača: Prevarila me je: Prodao…
Kurir pre 23 dana
Pevač Dejan Živić izašao je iz anonimnosti 2012. godine kada je snimio duet sa kolegom Ćemom „Srce balkansko“. Ta pesma mu je je otvorila vrata svih klubova u regionu. Nakon tog velikog uspeha, Dejan se gotovo nije pojavljivao u javnosti. O njegovom… »
Vesti dana »
Mesi posle drame sa Zelenortskim ostrvima: Znali smo da će biti težak meč
Politika pre 7 minutajoš 61 povezana
Hapšenja zbog ubistva Aleksandra Lazića iz Stare Pazove, pronađeno zakopano telo
RTS pre 17 minutajoš 17 povezanih
"U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide": Komemoracija povodom 34. godišnjice stradanja Srba u Srednjem Podrinju i Birču
N1 Info pre 52 minutajoš 13 povezanih
Tramp uzdrmao govorom na Dan nezavisnosti: Hvalisanje i upozorenje na komunizam obeležili 250. godišnjicu
Mondo pre 42 minutajoš 14 povezanih
Vučić obilazi radove kod Bezdana: Brza saobraćajnica "Osmeh Vojvodine" Bački Breg-Kljaićevo do Vidovdana 2028. godine
Euronews pre 2 minutajoš 11 povezanih