Povezane vesti

Pevaču na očevoj sahrani stigla poruka od žene, prevarila ga sa najboljim drugom: "Dođi po stvari..."

Pevaču na očevoj sahrani stigla poruka od žene, prevarila ga sa najboljim drugom: "Dođi po stvari..."

Telegraf pre 2 sata
Pevač Dejan Živić proslavio se 2012. godine, ali zbog njegovog uspeha na estradi ostao je bez žene koja ga je prevarila sa najboljim drugom. O njegovom privatnom životu i dalje se malo zna, ali oni koji ga prate ističu da posvećuje puno pažnje porodici… »
"Žena me je prevarila sa ružnijim od mene, a pola sata posle očeve sahrane mi je rekla da hoće razvod": Naš pevač o životnoj…

"Žena me je prevarila sa ružnijim od mene, a pola sata posle očeve sahrane mi je rekla da hoće razvod": Naš pevač o životnoj…

Nova pre 3 sata
Pevač Dejan Živić izašao je iz anonimnosti 2012. godine kada je snimio duet sa kolegom Ćemom „Srce balkansko“. Ta pesma mu je je otvorila vrata svih klubova u regionu. Nakon tog velikog uspeha, Dejan se nije pojavljivao u javnosti sve do gostovanja u… »
Srpski pevač doživeo najsuroviju izdaju od bivše žene, pa pobegao na selo: "Kada mi je otac umro stigla mi je poruka - Dođi po…

Srpski pevač doživeo najsuroviju izdaju od bivše žene, pa pobegao na selo: "Kada mi je otac umro stigla mi je poruka - Dođi po…

Blic pre 5 sati
Opisao je raskol sa ženom koja ga je prevarila, što mu je teško palo, naročito jer su živeli zajedno zbog deteta. Nakon smrti majke i oca, ubrzo je dobio poruku od supruge da ne želi više s njim da živi, što je bio dodatni emotivni udarac. Dejan Živić… »
"Pola sata nakon očeve sahrane žena mi je rekla da dođem po svoje stvari" Tužna ispovest folk pevača: Prevarila me je: Prodao…

"Pola sata nakon očeve sahrane žena mi je rekla da dođem po svoje stvari" Tužna ispovest folk pevača: Prevarila me je: Prodao…

Kurir pre 5 sati
Pevač Dejan Živić izašao je iz anonimnosti 2012. godine kada je snimio duet sa kolegom Ćemom „Srce balkansko“. Ta pesma mu je je otvorila vrata svih klubova u regionu. Nakon tog velikog uspeha, Dejan se gotovo nije pojavljivao u javnosti. O njegovom… »

Vesti dana »