Povezane vesti
"Doktori su me upropastili, samo hoće novac": Brendon progovorio o operacijama, za par godina postao drugi čovek
Mondo pre 4 sati
Bivši učesnik rijalitija, Branislav Radonjić poznatiji kao Brendon, poslednjih godina ne liči na momka koji je pre mnogo godina zakoračio u kuću Velikog Brata. Njegova transformacija je otkrivena kada se pojavio godinama kasnije u Pinkovom rijalitiiju… »
"Doktori su me upropastili": Bivšem rijaliti učesniku lice bilo unakaženo, spremao javnu osvetu: "Samo žele novac"
Blic pre 5 sati
Bio je nezadovoljan rezultatima i optužio je estetske hirurge da su ga upropastili. Najavio je javnu osvetu nestručnim doktorima preko svojih društvenih mreža. Bivši učesnik rijalitija, Branislav Radonjić poznatiji kao Brendon, šokirao je nedavno javnost… »
Nabujalo mu lice, usne natečene... Bivšem rijaliti učesniku lice bilo unakaženo: Upropastili su me
Kurir pre 4 sati
Bivši učesnik rijalitija Branislav Radonjić, poznatiji kao Brendon, šokirao je nedavno javnost svojim novim izgledom, a mnogi komentarišu da više uopšte ne liči na sebe. Njegovo lice je tada vidno nabubrilo, a usne su mu otekle usled estetskih korekcija… »
Vesti dana »
Suđenje za Generalštab: Državna sekretarka se ne seća sastanka s ministrom
Vreme pre 2 satajoš 39 povezanih
Škole obavezne da predvide posetu Ekspu naredne školske godine
Ozon press pre 9 minutajoš 27 povezanih