Povezane vesti
Nakon svih bljuvotina palo pomirenje! Sofija i Terza ponovo u ljubavi, desio se šok obrt
Kurir pre 3 sata
Rijaliti učesnici Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza pomirili su se! On joj je prešao preko afere sa Danetom (70) i njihovoj ljubavi dao još jednu šansu. - Video sam šta ti rade, ne dam - rekao je Terza. - Pa Terza šta ne daš na mene ako nismo… »
Šok obrt u eliti! Pomirili se Sofija i Terza. Prešao joj preko afere sa Danetom (70): "Video sam šta ti rade, ne dam"
Blic pre 5 sati
Terza je priznao da mu je Sofija važna bez obzira na sve, i javno potvrdio da su ponovo zajedno. Sofija ističe koliko je Terza vreme provodio sa njom u poređenju sa majkom svog deteta. Rijaliti učesnici Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza pomirili… »
Šok! Pomirili se Terza i Sofija, ona ga grli: Oprostio joj aferu sa Danetom: "Video sam šta ti rade"
Telegraf pre 5 sati
Rijaliti učesnici Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza pomirili su se. On joj je prešao preko afere sa Danetom (70) i njihovoj ljubavi dao još jednu šansu. - Video sam šta ti rade, ne dam - rekao je Terza. - Pa Terza šta ne daš na mene ako nismo… »
Vesti dana »
Opet: Vučić kaže da daje ostavku za tri-četiri meseca, možda i pre
Vranje news pre 40 minutajoš 27 povezanih
Slučaj Generalštab: Marinika Tepić tvrdi da je Goran Vasić promenio iskaz
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
Iranski predsednik: Trampove pretnje da će SAD napasti našu infrastrukturu su znak očaja
Kurir pre 0 minutajoš 37 povezanih
Ministarstvo: Posete đaka Ekspu uobičajena svetska praksa i nisu obavezne
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu licencu za rad i posle 16. juna, Handanović razgovarala sa otpravnikom poslova ambasade SAD
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih