Povezane vesti
Srušio se vojni helikopter u Pakistanu, poginuli svi pripadnici vojske
Newsmax Balkans pre 23 dana
Pakistanski vojni helikopter MI-17 srušio se zbog tehničkog kvara u pakistanskom delu Kašmira u sredu, a u nesreći su poginuli svi pripadnici vojske koji su se nalazili u letelici, saopštila je vojska. Vojni zvaničnici nisu odmah naveli koliko je tačno… »
Pojavio se snimak mesta rušenja vojnog helikoptera u vlasništvu Pakistana: Nema preživelih (video)
Kurir pre 23 dana
Pakistanski vojni helikopter MI-17 srušio se danas zbog tehničkog kvara u regionu Kašmir, pri čemu je poginulo svo vojno osoblje u helikopteru, saopštila je vojska. Nesreća se dogodila u blizini Muzafarabada, glavnog grada Kašmira, tokom tekućeg… »
Helikopterska nesreća u Pakistanu: Svi putnici vojne letelice poginuli nakon pada u pakistanskom Kašmiru
Euronews pre 23 dana
Celokupno osoblje koje se nalazilo u vojnom helikopteru poginulo je nakon pada letelice u blizini Muzafarabada u pakistanskom delu Kašmira, saopštila je pakistanska vojska. Prema navodima vojske, helikopter tipa Mi-17 srušio se tokom poletanja zbog… »
Vesti dana »
Argentina posle produžetka izbacila Zelenortska Ostrva za plasman u osminu finala
Sputnik pre 2 satajoš 13 povezanih
Kolumbija odigrala perfektan meč: Otišla u osminu finala i ostavila Ganu bez proslave
Nova pre 22 minutajoš 9 povezanih
Stefan Cekić je ovogodišnji pobednik Pinkovih zvezda! Delirijum na bini, u njegove ruke ide 30.000 evra
Telegraf pre 4 satijoš 8 povezanih
Dvojica muškarca iz Rume uhapšena zbog teškog ubistva u Staroj Pazovi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana