Povezane vesti

(VIDEO) Navaro se oprostio od Unikahe: "Moj rok trajanja četiri godine, žele me veliki klubovi"

(VIDEO) Navaro se oprostio od Unikahe: "Moj rok trajanja četiri godine, žele me veliki klubovi"

Sportske.net pre 6 sati
Španac Ibon Navaro danas se na konferenciji za medije oprostio od Unikahe, a njegov naredni klub prema svim najavama trebalo bi da bude Crvena zvezda. Navaro posle četiri godine i po godine i sedam osvojenih trofeja napušta Malagu. Tvrdi da je prelomio… »
Španca pokušali da ubede da ne dođe u Zvezdu: Ibon Navaro otvorio dušu i stavio tačku

Španca pokušali da ubede da ne dođe u Zvezdu: Ibon Navaro otvorio dušu i stavio tačku

Mondo pre 11 sati
Novi trener Crvene zvezde Ibon Navaro održao je oproštajnu konferenciju za medije u Malagi. Španski stručnjak nije mogao da zadrži suze tokom govora i konačno je rekao zbogom nakon četiri uspešne godine u Unikahi sa kojom je osvojio dva trofeja Lige… »
Čista emocija: Novi trener Crvene zvezde nije mogao da zadrži suze na konferenciji!

Čista emocija: Novi trener Crvene zvezde nije mogao da zadrži suze na konferenciji!

Hot sport pre 11 sati
Sada je vreme za izazove u Beogradu! Ibon Navaro se emotivnom konferencijom za medije oprostio od Unikahe, kluba koji je vodio prethodne četiri i po sezone i sa kojim je osvojio sedam trofeja, a sada ga čeka posao glavnog trenera Crvene zvezde. Španski… »
Novi trener zvezde se rastao sa špancima: Evo šta je Navaro poručio navijačima Unikahe!

Novi trener zvezde se rastao sa špancima: Evo šta je Navaro poručio navijačima Unikahe!

Večernje novosti pre 11 sati
Uskoro bi i zvanično trebalo da preuzme crveno-bele. Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia Španski stručnjak Ibon Navaro. koji je izabran za naslednika Saše Obradovića na klupi Crvene zvezde, imao je emotivan oproštaj u Malagi. Na kraju su… »
Novi trener Zvezde se oprostio od Španaca, Navaro uz suze poručio: "Ne želim da napustim Malagu, ali moram..."

Novi trener Zvezde se oprostio od Španaca, Navaro uz suze poručio: "Ne želim da napustim Malagu, ali moram..."

Telegraf pre 12 sati
Ibon Navaro. novi trener Crvene zvzede, imao je emotivan oproštaj u Malagi. On se tamo oprostio od svog dosadašnjeg kluba, uz suze i jasnu poruku. - U poslednjoj nedelji januara, nakon što smo se kvalifikovali za Kup, Huanma (Rodrigez, sportski direktor… »

Vesti dana »